" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Δηλώσεις πολιτικάντη ἑλλαδιστάν καί τούρκου συμβούλου Ἐρντγάν - διαβᾶστε καί βγᾶλτε συμπέρασμα


Οἱ παρακάτω δηλώσεις ἔγιναν μετά τό θανατηφόρο συμβάν στό Αἰγαῖον καί τόν χαμό τοῦ Ἰκάρου μας.


« Προτείνω στον κ. Ερντογάν να απελευθερώσει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης και να πάμε σε μια κατάσταση ειρήνης στο Αιγαίο.

Δεν έχουμε τίποτα να κερδίσουμε με αυτές τις τακτικές.

Αντιθέτως, έχουμε μόνο να κερδίσουμε οι δύο χώρες από μια ειρηνική συνύπαρξη. Να κάνουμε κοινές ασκήσεις και όχι να χάνονται τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεών μας χωρίς λόγο » 

Καμμένος Δημήτρης  (βουλευτής ΑΝΕΛ) ,ἐξάδερφος ὑπουργοῦ Ἀμύνης Π. Καμμένου 

Καί τό χεράκι,ὅπως οἱ ἰσλαμοφασίστες
«Θέλω να πάρω εκδίκηση για τον παππού μου, ο οποίος σκοτώθηκε από τους Έλληνες πριν από έναν αιώνα. Η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα και κανείς ούτε η ΕΕ ούτε οι ΗΠΑ, δεν θα μπορούν να τη σταματήσουν, αν η Ελλάδα δεν συμμορφωθεί»
 Γιγκίτ Μπουλούτ,σύμβουλος του Ερντογάν


Δέν ἔχω νά γράψω τίποτα ἄλλο,ἀπολύτως. Τά ἔχω χάσῃ πλέον,μέ τήν δουλικότητα καί τήν κακομοιριά τῶν πολιτικάντηδων πού μᾶς ἐξουσιάζουν ! ! ! 

Ἡ Πελασγική

3 σχόλια:

  1. Ο Δημητράκης Κατακαημένος είναι αστείο πρόσωπο.

    Κατά την προεκλογική περίοδο, προ της "πρώτης φοράς φασιστερά", έγραφε στο διαβόητο olympia.gr, και τι έκανε το άτομο; ανέβαζε αποσπάσματα από την Ασκητική του Καζατζάκη κι έβαζε από κάτω, φαρδειά-πλατειά την υπογραφή του, σαν να ήταν δικές του σοφίες. Σου λέει, που να την ξέρουν την Ασκητική τα χάπατα; Κι όταν τον έκραζαν, θύμωνε και διαμαρτυρόταν.
    Από κει να καταλάβεις περί ποίου χάνου πρόκειται.

    Πάω στοίχημα πως ούτε που κατάλαβε το νόημα των όσων είπε, κάποιος άλλος θα του το σφύριξε εν κρυπτώ κι αυτός, εν αφασία διατελών, το έβγαλε στα μανταλάκια. Και τώρα θα απορεί γιατί τον βρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι'ὅμως,ἀγαπητέ,κάτι τέτοιους τούς κάνουνε ἐξουσιαστές ! Κι'αὐτό εἶναι τό χειρώτερον...

      Διαγραφή
    2. Εννοείται! Όσο πιό βλαξ, τόσο πιο εύχρηστος.

      Διαγραφή