" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

Ὁ Γιάννης Λαγός ἐνημέρωσε βουλευτές τοῦ Εὐρωκοινοβουλίου γιά τήν σκευωρία κατά τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς καί τό παραδικαστικό κύκλωμα Σαμαρᾶ (βίντεο)
Αποσβολωμένοι οι ευρωβουλευτές παρακολουθούσαν τα λεγόμενα του συναγωνιστή Λαγού - Έντρομος ο σκευωρός Αθανασίου προσπαθούσε να δικαιολογηθεί για τις παρεμβάσεις του στην Δικαιοσύνη!

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός κατά την ενημέρωση των ευρωβουλευτών σχετικά με το ελληνικό σύστημα δικαίου αρχικά επεσήμανε πως στην Ελλάδα, οι άρσεις ασυλίας των βουλευτών του αντισυνταγματικού τόξου δεν ψηφίζονται από την ολομέλεια, σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει στο ευρωκοινοβούλιο όπου περνούν όλες.

Μάλιστα ανέφερε τρανταχτά παραδείγματα συγκάλυψης οικονομικών σκανδάλων, όπως η υπόθεση Σταθάκη, όπου ο νυν υπουργός κατηγορήθηκε για διασπάθιση δημοσίου χρήματος σε βαθμό κακουργήματος και στην υπόθεση Μιχελάκη όπου ο βουλευτής της ΝΔ κατηγορήθηκε ότι χρηματιζόταν από επιχειρηματίες για να κάνει ερωτήσεις στην βουλή. Για τους συγκεκριμένους βουλευτές σημείωσε πως δεν έγινε άρση της ασυλίας, σε αντίθεση με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που γίνονται συνέχεια άρσεις, όχι όμως για εγκλήματα, αλλά για ομιλίες!

Ο Συναγωνιστής έκανε ειδική μνεία στον βουλευτή της ΝΔ, Αθανασίου ο οποίος ήταν παρών στην αίθουσα, για τις ομολογημένες παρεμβάσεις του στην Δικαιοσύνη αλλά και στο παραδικαστικό κύκλωμα Σαμαρά που φυλάκισε τον Αρχηγό και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Κλείνοντας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πολιτικές διώξεις που υπάρχουν ακόμα στην Ελλάδα, στις σκανδαλώδεις τροπολογίες που ψηφίστηκαν από την βουλή και ξέπλυναν κατηγορούμενους για εξοπλιστικά προγράμματα και στον νόμο περί ευθύνης υπουργών.  

Αξιοσημείωτο είναι πως ο συριζαίος πρόεδρος της επιτροπής προσπάθησε να διακόψει τον συναγωνιστή Λαγό, ώστε να μην ενημερωθούν για τις εγκληματικές παρεμβάσεις της ΝΔ στην Δικαιοσύνη.  
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου