" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

Συνάντησις Νίκου Μιχαλολιάκου μέ τόν Πρόεδρο τῆς Κυπριακῆς Βουλῆς : «Ἡ Κύπρος δέν κεῖται μακράν !»


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο Τύπου, Ηλία Κασιδιάρη είχε εκτενή συζήτηση με τον κ. Συλλούρη για τα εθνικά θέματα. 

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος δώρισε στον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής ένα αντίγραφο μια αθηναϊκής τριήρους και αντίστοιχα ο κ. Συλλούρης μας δώρισε το καράβι της Κερύνειας που συμβολίζει την επιστροφή στα κατεχόμενα ελληνικά εδάφη.


Μετά το πέρας της συνάντησης ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής δήλωσε: "Είχα την τιμή να συναντηθώ με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής και να καταθέσω τις απόψεις της Χρυσής Αυγής για το Κυπριακό πρόβλημα και να δηλώσω την πλήρη αντίθεσή μας σε κάθε λύση δικοινοτικής Ομοσπονδίας, η οποία θα οδηγήσει σε τουρκοποίηση ολόκληρης της νήσου.

Ακόμη, έκανα ένα συμβολικό δώρο, ένα αντίγραφο από μια αρχαία αθηναϊκή τριήρη τότε που τα ελληνικά καράβια έφταναν στην Κύπρο σε αντίθεση με σήμερα που οι φρεγάτες, τα αντιτορπιλικά και τα υποβρύχια δεν φτάνουν και τους έχουμε αφήσει βορά των τούρκων".Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου