" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

Ἠλίας Κασιδιάρης πρός Βορίδη :« Αὐτή δέν εἶναι ἀντρίκια συμπεριφορά ἀλλά τραβεστί » Σφοδρή ἐπίθεσις Χρυσῆς Αὐγῆς σέ Ψυχάρη καί κόμματα διαπλοκῆς

Ἠλίας Κασιδιάρης:  « Ὁ Ψυχάρης παίζει θέατρο! Νά μήν φύγῃ καί νά ἐξεταστῆ ὑποχρεωτικά ἀπό τήν ἐπιτροπή ὁ συνομιλητῆς τοῦ Τσίπρα. Συμπεριφορά τραβεστί ὁ Βορίδης »

Όλο το αντισυνταγματικό τόξο ενωμένο καθάρισε τον αρχιδιαπλεκόμενο Ψυχάρη, που έπινε ατάραχος τον καφέ του και έπαιζε θέατρο σήμερα στη βουλή. Σύριζα, ΝΔ και όλοι ανεξαιρέτως οι εκπρόσωποι του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος απάλλαξαν παράνομα τον Ψυχάρη από την ανάκριση στην εξεταστική επιτροπή.
Σφοδρή αντίδραση από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής: "Ο Ψυχάρης παίζει θέατρο, πρέπει να καταθέσει υποχρεωτικά για τα σκάνδαλα του ΔΟΛ, του MEGA, της ENERGA και της ΤΕΡΝΑ". Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε τις μυστικές συναντήσεις Ψυχάρη-Τσίπρα, στις οποίες ο διαπλεκόμενος βαρόνος είχε άριστη ικανότητα επικοινωνίας.

Ο δικηγόρος της ENERGA Βορίδης ειρωνεύτηκε (στα κρυφά) τον βουλευτή μας, για να λάβει την απάντηση: "Αυτή δεν είναι αντρική συμπεριφορά, αλλά συμπεριφορά τραβεστί".

Όλα τα λαμόγια του Σύριζα έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Βορίδη και να συμπράξουν με τη ΝΔ στο ξέπλυμα της διαπλοκής

Το βίντεο της επιτροπής θα αναρτηθεί εντός της ημέρας

Εν τω μεταξύ τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ έχουν λυσσάξει για την σφοδρή επίθεση της Χρυσής Αυγής στο σύστημα των "μπομπολοψυχάρηδων". Μεταφέρουμε χωρίς σχόλια το εμετικό κείμενο της πασοκικής και πρωτοκλασάτης συστημικής ιστοσελίδας iefimerida
 

Άθλιος Κασιδιάρης: Φώναζε στην επιτροπή ότι παίζει θέατρο ο Ψυχάρης

Διαπιστώνοντας την εμφανή αδυναμία του Σταύρου Ψυχάρη -λόγω της κατάστασης της υγείας του- να καταθέσει στην Επιτροπή για τα δάνεια των ΜΜΕ, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η απαλλαγή του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ να υποστεί τη δοκιμασία της εξέτασης. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ωστόσο, μαινόμενος φώναζε στον πρόεδρο της Επιτροπής ότι η απαλλαγή του Σταύρου Ψυχάρη από τη διαδικασία της κατάθεσης στην Επιτροπή της Βουλής είναι απαράδεκτη. Μάλιστα, φώναζε «ο Ψυχάρης παίζει θέατρο, δεν έχει κανένα πρόβλημα με την υγεία του».
Προκλητικός και στην δευτερολογία του

Ο Ηλίας Κασιδιάρης εμφανίστηκε ιδιαίτερα προκλητικός και στη συνέχεια όταν πήρε εκ νέου τον λόγο. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, εξέφρασε τη θέση του κόμματός του για το πως θα πρέπει η επιτροπή να χειριστεί το θέμα που προέκυψε σχετικά με την κατάθεση Ψυχάρη. Τότε, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής παρέκκλινε του θέματος λέγοντας ότι κατά την διάρκεια της πρωτολογίας του και πιο συγκεριμένα όταν είπε ότι ο Σταύρος Ψυχάρης παίζει θέατρο έτσι ώστε να μην καταθέσει στην επιτροπή, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας έκανε διάφορους μορφασμούς κοροιδεύοντάς τον. Ο κ. Κασιδιάρης του απάντησε πως αυτή δεν είναι αντρική συμπεριφορά και πως αν θέλει κάτι τέτοιο να το κάνει μπροστά του, κάτι που πυροδότησε το κλίμα και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην αίθουσα. «Ειναι συμπεριφορά τραβεστί», κατέληξε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής. Ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Φάμελλος έσπευσε να επαναφέρει στη τάξη τον κ. Κασιδιάρη απαντώντας του με πολύ αυστηρό ύφος στα λεγόμενά του.
»


 
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ!


Χρυσῆ Αὐγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου