" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016

Ἕνα ἀκόμη παράδειγμα τῆς συνωμοσίας τῶν ΜΜΕ : εἶδαν τόν Ἠλία Κασιδιάρη νά ...σπρώχνῃ δημοσιογράφο γιά νά βγῆ στόν ἀέρα

Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης από τα συστημικά ΜΜΕ: Είδαν “σπρώξιμο” της δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ - Άγριο κράξιμο στο διαδίκτυο


Είναι τέτοιο το μένος, αλλά και η απόγνωση, των απανταχού συστημικών υβριστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, έτσι ώστε να μην διστάζουν να κατακρεουργούν την αλήθεια, με τόσο χοντροκομμένο τρόπο ο οποίος προσβάλλει την νοημοσύνη κάθε Έλληνα.


Η χθεσινή ζωντανή παρέμβαση του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη στην τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι, όπου είπε τα πράγματα με το όνομά τους σε σχέση με την αναιδή και απεχθή παραπληροφόρηση που έδινε (και) ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός γύρω από την αντιπαράθεση που είχε ο εκπρόσωπος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τον αυθάδη και αλαζόνα μεγαλοκαπιταλιστή Κοντομηνά, προκάλεσε πανομοιότυπες αντιδράσεις υστερίας σε διάφορα καθεστωτικά ΜΜΕ.


Το “Πρώτο Θέμα” είχε ως τίτλο “Ο Κασιδιάρης έσπρωξε τη δημοσιογράφο του Σκάι και βγήκε live!”, παρουσιάζοντας εντελώς διαστρεβλωμένη την πραγματικότητα. Βεβαίως, η συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων της ανάρτησης αυτής “έκραξαν” άγρια την ιστοσελίδα για την παραποίηση της πραγματικότητας, με ειρωνικά και καυστικά σχόλια τα οποία αύξησαν το μέγεθος τόσο της παραπληροφόρησης όσο και της ξεφτίλας του “Πρώτου Θέματος”.
Ακόμη πιο θρασύς, όμως, και αληθινά προκλητικός, ήταν ο τίτλος του “Newsit” (το οποίο με τέτοιου είδους μεθόδους παραχάραξης της αλήθειας και σύμπλευσης με τα βοθρολύματα της ενημέρωσης θα μπορούσε άνετα να μετονομαστεί σε...Newshit), με το απίθανο και απίστευτο:
 “Πρόκληση! Ο Κασιδιάρης έσπρωξε την δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ”. Το... ωραίο στην ανάδειξη του θέματος από το News(h)it είναι ότι μέσα στο κείμενο δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ ότι ο Κασιδιάρης έσπρωξε την δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ! Έβαλαν, δηλαδή, έναν εντελώς ψευδή και παραπλανητικό τίτλο, που δεν συνάδει με το περιεχόμενο του μετέπειτα κειμένου, και αυτό το ονομάζουν έγκαιρη, έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση! Σχολή δημοσιογραφίας Ευαγγελάτου...
Είναι τέτοια η τύφλωση που προκαλείται στους συστημικούς μιντιάρχες από την εμμονή και την εμπάθεια που έχουν εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που δεν αντιλαμβάνονται ότι όλη αυτή η τακτική λάσπης τους γυρνά μπούμερανγκ και ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καθώς την καθιστά στα μάτια του Ελληνικού Λαού ως την μόνη Πολιτική Δύναμη του Τόπου που αψηφά την ισχύ των “νταβατζήδων” της ενημέρωσης και τους πολεμά πραγματικά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: Παρέμβαση Ηλία Κασιδιάρη στο υβριστικό δελτίο του ΣΚΑΪ - Έριξε μαύρο ο Αλαφούζος!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου