" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος γιά ἐκλογικό νόμο:« Ἡ Χρυσῆ Αὐγή δέν πρόκειται νά στηρίξῃ τόν ΣΥΡΙΖΑ, ὅπως δέν στήριξε καί τήν Νέα Δημοκρατία » - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος δήλωσε εχθές, από το περιστύλιο της Βουλής, για τον εκλογικό νόμο:

«Η Χρυσή Αυγή το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δεν πρόκειται να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως δεν στήριξε και την Νέα Δημοκρατία.

Δεν πρόκειται να ψηφίσει τον νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως δεν ψήφισε και για Πρόεδρο της Δημοκρατίας την επιλογή της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι ένα κίνημα εθνικιστικό στην υπηρεσία του Ελληνικού Λαού και μόνο!
"
. Γιάννης Λαγός : «Ἡ Χρυσῆ αὐγή δέν εἶναι ὑποχείριο κανενός !»

 Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για τον εκλογικό νόμο.

Αρχικά, επεσήμανε ότι θέμα ακυβερνησίας στην Ελλάδα δεν υφίσταται, αφού Σύριζα και ΝΔ είναι μαριονέτες των διεθνών τοκογλύφων και τα νομοσχέδια της Μέρκελ ψηφίζονται από όλους μαζί. Απόδειξη είναι οι δυο τελευταίες εκτρωματικές συγκυβερνήσεις ΝΔ- Πασόκ και Σύριζα - Ανέλ, οι οποίες από κοινού εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα και όχι του Ελληνικού Λαού.

Η κυβέρνηση αντί να δίνει δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες Ομογενείς, αναγνωρίζει εκλογικά δικαιώματα στους λαθρομετανάστες. Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε σχετική εμπρόθεσμη τροπολογία, αλλά η κυβέρνηση δεν την έκανε δεκτή. Παράλληλα, ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα καταθέσει τροπολογία για την μείωση του αριθμού των βουλευτών.

Ο προεδρεύων της ΝΔ, Κακλαμάνης θίχτηκε από την αναφορά του Συναγωνιστή Λαγού για τους κλέφτες και τους απατεώνες βουλευτές που ξεπλένει το "δημοκρατικό τόξο", γεγονός που αποδεικνύει την ένοχη ομερτά του "συνταγματικού τόξου".

Μοναδικός εχθρός του "συνταγματικού τόξου" παραμένει η Χρυσή Αυγή, η οποία μάχεται για το συμφέρον του Ελληνικού Λαού και μόνο.
Η Χρυσή Αυγή μένει πιστή στις Ιδέες και τις Αρχές της και δεν θα γίνει υποχείριο ούτε του Σύριζα ούτε της ΝΔ.

Τέλος, ενημέρωσε ότι κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας η Χρυσή Αυγή θα απέχει. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου