" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015

Ἄλλο ἕνα στυγερό ἔγκλημα στόν Ἀσπρόπυργο: Σέ ἀπόγνωση οἱ κάτοικοι - Προκλητικά ἀποῦσα ἡ πολιτεῖα


Αυξανόμενη εγκληματικότητα, αδιαφορία της περιφέρειας Αττικής και έκρυθμη κατάσταση στον Ασπρόπυργο.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι των κατοίκων του Ασπροπύργου ήταν η στυγερή δολοφονία του 59χρονου με κυνηγετικό όπλο την ώρα που μάζευε ξύλα στην περιοχή Νταμάρια Ασπροπύργου. Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου στέλνει «τελεσίγραφο» στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και προειδοποιεί ακόμη και με αποκλεισμό και αναφέρει ότι η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου!Στο εν λόγω έγγραφο αναφέρεται μεταξύ άλλων (06/10/2015) προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ν.Τόσκα:

«Με απόλυτη συνείδηση ευθύνης, σας γνωρίζω ότι, όσα συμβαίνουν στον Ασπρόπυργο, εδώ και χρόνια, και με ιδιαίτερη έξαρση τον τελευταίο καιρό, με τα δεκάδες κρούσματα ένοπλων ληστειών και θρασύτατων επιθέσεων, ακόμη και μέρα μεσημέρι, έχουν φέρει την πόλη μας μια ανάσα απ' το ξέσπασμα πράξεων αυτοδικίας, με ό, τι μπορεί να σημάνει αυτό για τη συνέχεια» και συνεχίζει «Χωρίς ίχνος υπερβολής, σας γνωρίζω ότι, οι κάτοικοι του Δήμου μας, ειδικά των απομακρυσμένων -από το ιστορικό κέντρο του Ασπροπύργου- περιοχών, έχουμε εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και ανοχής.

Οργανωμένες ομάδες, από πληθυσμιακές συνιστώσες που ανήκουν στις ονομαζόμενες "ειδικές ομάδες", αλλά και πάσης φύσεως συμμορίες, ημεδαπών και αλλοδαπών, έχουν ρημάξει στην κυριολεξία όλη την περιοχή, γνωρίζοντας ότι, η δύναμη των Τμημάτων Αστυνομίας, Ασφάλειας και Λαθρομετανάστευσης, στην πόλη μας, είναι ελάχιστη, και γι' αυτό δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη δράση τους. Ολόκληρες περιοχές του Ασπροπύργου, ζουν υπό το κράτος του φόβου επιθέσεων -ένοπλων και μη- κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ τρέμουν δικαιολογημένα, τόσο στο κέντρο όσο και στην περιφέρεια της πόλης, για όσα θα μπορούσαν να τους συμβούν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Κι επειδή, η υπομονή των Πολιτών μας εξαντλήθηκε, "Κύριος οίδε" πώς μπορεί να αντιδράσουν, όταν διακυβεύεται η ζωή και η περιουσία τους!»

Η Χρυσή Αυγή από το 2011 επισήμανε το πρόβλημα στην περιοχή του Ασπροπύργου και τάχθηκε στο πλευρό των κατοίκων από την πρώτη στιγμή. Αντιθέτως τα αποκόμματα του δημοκρατικού τόξου αδιαφόρησαν εγκληματικά και μερικά χρόνια αργότερα φτάσαν στο σημείο να κατηγορήσουν τον Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη,ο οποίος το μόνο που έκανε ήταν απλά να μεταφέρει τα λόγια των συμπολιτών μας και να περιγράψει την κόλαση που βιώνουν οι κάτοικοι του Ασπροπύργου.

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής 15 Μαϊου 2011:
« Οι κάτοικοι Νεοκτίστων Ασπροπύργου, που αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα με την εγκληματική δράση των... ρομά, εξέδωσαν ανακοίνωση-πρόσκληση προς όλους τους κρατικούς φορείς και όλα τα κόμματα για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση της 15ης Μαΐου στον Ασπρόπυργο. Σημειωτέον ότι την συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα, που έχει προξενήσει τεράστια προβλήματα στην περιοχή και που ο παράνομος καταυλισμός της έχει γίνει άντρο εγκληματικότητας, έχουν αποβάλλει όλα τα ευρωπαϊκά κράτη (Ρουμανία, Γαλλία κ.ο.κ.). Τους δέχθηκε όμως με ανοιχτές αγκάλες ο Τζέφρυ, χωρίς ποτέ να ρωτήσει γι' αυτό τον Ελληνικό λαό. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που στηρίζει την αγωνιστική πρωτοβουλία των κατοίκων του Ασπροπύργου και τάσσεται στο πλευρό τους.»
  •     Να εφαρμοστεί ο Νόμος και να σπάσει το άβατο του καταυλισμού
  •     συνεχής αστυνόμευση και έλεγχος στις εισόδους και εξόδους των καταυλισμών
  •     σύλληψη και καταδίκες για όσους εγκληματούν
  •     καταγραφή των ατόμων που διαμένουν εκεί και έχουν τα απαραίτητα έγγραφα
  •     προώθηση των αλλοδαπών σε κέντρα φιλοξενίας για προσωρινή κράτηση και απέλαση.

Λύσεις υπάρχουν,πολιτική βούληση χρειάζεται και αυτή θα επέλθει με το Κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών,την Χρυσή Αυγή.

Τ.Ο.Δυτικής Αττικής


Χρυσῆ Αὐγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου