" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Τό ΚΚ€ πού ἤθελε “ἀνεξάρτητη Μακεδονία” ἀπαιτεῖ νά μήν συμμετέχει ἡ Χρυσῆ Αὐγή σέ ἐκδηλώσεις γιά τόν Παῦλο Μελᾶ!Πατώντας πάνω στην συστημική τους φύση και στην ιδιότητά τους ως αριστερό δεκανίκι του καθεστώτος, οι διάφοροι εκπρόσωποι του ΚΚΕ φροντίζουν να επιδεικνύουν με αξιοθαύμαστη θρασυδειλία το πώς παραποιούν την πραγματικότητα, καθώς και το πώς ασελγούν στην Ιστορική μνήμη.

Στην εμετική φυλλάδα του «(Β)Ριζοσπάστη» διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Οι εκλεγμένοι με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” κομμουνιστές σύμβουλοι στην Περιφέρεια Ηπείρου και στο Δήμο Πωγωνίου καταγγέλλουν στο λαό της περιοχής την απαράδεκτη στάση που επέδειξαν ο περιφερειάρχης Ηπείρου και ο δήμαρχος Πωγωνίου σε ό,τι αφορά την παρουσία της εγκληματικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση που διοργάνωσαν προς τιμήν του Παύλου Μελά. Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 13/10 στην εκδήλωση προς τιμήν του Παύλου Μελά, ανέχτηκαν χωρίς καμία αντίδραση την παρουσία των εκπροσώπων της ΧΑ, δίπλα μάλιστα και σε μαθητές σχολείων της περιοχής που συμμετείχαν σε αγώνα δρόμου στο πλαίσιο της εκδήλωσης. “Νομιμοποιούν έτσι και αθωώνουν στη συνείδηση και στην πράξη μια δολοφονική οργάνωση που σπέρνει παντού το φασιστικό-ναζιστικό της δηλητήριο”».

Αυτό θα πει θράσος και αλητεία. Το ότι, δηλαδή, οι πολιτικοί επίγονοι της «ανεξάρτητης Μακεδονίας» την δεκαετία του 1920 και της «δικαίωσης» των «σλαυομακεδόνων», ανταρτών στους συμμορίτες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος (ΔΣΕ) το 1949, όταν ο αρχιπροδότης Ζαχαριάδης τους υποσχόταν ότι η νίκη του ΔΣΕ θα τους εξασφάλιζε δικό τους ανεξάρτητο κράτος, να επιζητούν να αποκλειστεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από μια εκδήλωση για τον Μακεδονομάχο Παύλο Μελά!

Φυσικά, τα υπάκουα «σκυλιά» του ΚΚΕ μπορούν να «γαυγίζουν» όσο θέλουν. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν μόλυναν με την δική τους παρουσία μια εκδήλωση που είχε να κάνει με έναν μαχητή της Ελληνικότητας της Μακεδονίας, ο οποίος έδωσε την ζωή του γι αυτήν την υπόθεση.

Αν θέλουν να τιμήσουν κάποιους, ας πάνε σε εκδηλώσεις για τον Ενβέρ Χότζα, τον Γκεόργκι Δημητρώφ, τον Νίκο Ζαχαριάδη και άλλους ανθέλληνες, οι οποίοι ήταν πιστοί υπηρέτες του Στάλιν και του κομμουνισμού.

Ούτε κατά διάνοια, όμως, μην μολύνετε την Μνήμη Ηρώων όπως ο Παύλος Μελάς, ο οποίος πολεμούσε για την απελευθέρωση της Μακεδονίας και την επανένταξή της στον Εθνικό κορμό. Το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή, από την ανέκαθεν προδοτική πορεία του ΚΚΕ…


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ἑλλάς Αἰώνιον: 

 Μαρτυρία τοῦ Μάρκου Βαφειάδη, ἀρχιστρατήγου τῶν συμμοριτῶν: «Το άλλο είναι με τον Ζαχαριάδη, που το 1946 με τη συμφωνία Τίτο-Πασχάλη-Ζαχαριάδη, τους δίνει τη Μακεδονία ολόκληρη μαζί με τη Θεσσαλονίκη» (πηγή: «Απομνημονεύματα», 5ος τόμος, σελ. 381).

 Ὁ Ζαχαριάδης στην 5η Ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ (30-31 Ιανουαρίου 1949) διακήρυξε ότι «σαν αποτέλεσμα της νίκης του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη αποκατάστασή του έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος προσφέροντας τώρα το αίμα του για να την αποκτήσει. Αυτή είναι η θέση του ΚΚΕ πάνω στο μακεδονικό ζήτημα. Οι δύο λαοί, ελληνικός και μακεδονικός, παλεύουν από κοινού για τη λευτεριά τους... Σαν αποτέλεσμα της νίκης, ο μακεδονικός λαός θ' αποφασίσει μόνος του πώς θέλει να ζήσει και να κυβερνηθεί».(«Κομμουνιστική Επιθεώρηση», 1 Μαρτίου 1947)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου