" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΜΗΝΥΕΙ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΜΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΒΙΝΤΕΟ


kasidiaris_kaminis

Θα σας ταράξουμε στην νομιμότητα – Καμία παράνομη πράξη εις βάρος των Αθηναίων πολιτών δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη!

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων, ο εκπρόσωπος της παράταξης «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» κατήγγειλε την ανύπαρκτη δημοτική αρχή και τόνισε πώς εντός των ημερών κατατίθεται μήνυση κατά Καμίνη για παράβαση καθήκοντος.

Το έγκλημα που διέπραξε ο δήμαρχος Αθηναίων αφορά την δημιουργία καταυλισμού λαθρομεταναστών στην περιοχή του Βοτανικού χωρίς άδεια του δημοτικού συμβουλίου. Όπως επί λέξει δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης: «Θα σας ταράξουμε στην νομιμότητα και καμία παράνομη πράξη εις βάρος των Αθηναίων πολιτών δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη».

Παρακολουθείστε το σχετικό απόσπασμα από την εισήγηση του εκπροσώπου της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα. Το πλήρες κείμενο της μηνύσεως θα δημοσιευθεί εντός των προσεχών ημερών:Χρυσῆ Αὐγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου