" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ἡ σπεῖρα πού ὀνομαζουν "ἑλληνικό" κράτος μαζεμένη! Χωρίς Χρυσῆ Αὐγή τό debate. 2 Ἐβραίοι Χάζαροι καί 5-6 πιόνια στό θέατρο μέ σενάριο γραμμένο ἀπο τήν ἐλίτ!


Η σπείρα που ονομαζουν ελληνικό κράτος μαζεμένη! 2 Εβραίοι Χάζαροι και 5-6 πιόνια στο θέατρο με σενάριο γραμμένο απο την ελίτ!
Με δύο βασικές καινοτομίες θα διεξαχθεί το η τηλεοπτική αναμέτρηση παύλα θέατρο, των αρχηγών πιόνια των κομμάτων της διαλυθείσας Βουλής, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου.
Η συμφωνία της άτυπης Διακομματικής Επιτροπής, περιλαμβάνει για πρώτη φορά την δυνατότητα των πολιτικών αρχηγών να απευθύνουν ο ένας στον άλλον ερώτηση, καθώς και να απαντήσουν σε ερώτηση που τους έχει υποβληθεί προηγουμένως.

Θεματικοί κύκλοι συζήτησης και αρλούμπες που τους έχουν δώσει να πουν:

1ος κύκλος: Οικονομία, Ανάπτυξη, Ανεργία
2ος κύκλος: Παιδεία, Υγεία, Διοίκηση, Κοινωνική Πολιτική
3ος κύκλος: Μεταναστευτική πολιτική - προσφυγικό
4ος κύκλος: Εξωτερική πολιτική - Άμυνα
5ος κύκλος: Ελεύθερη ερώτηση επιλογής του καθε δημοσιογράφου
6ος κύκλος σε δύο γύρους:Οι αρχηγοί μεταξύ τους με ελεύθερες τοποθετήσεις του κάθε
Αρχηγού και δυνατότητα αν θέλει να υποβάλει ερώτηση σε άλλον η άλλους αρχηγούς ή να απαντήσει σε ερώτηση που ενδεχομένως του έχει ήδη υποβληθεί.


Δημοσιογράφοι: Ερωτήσεις θα υποβάλουν εκπρόσωποι από τους πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤ1, ALPHA, E TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR.Tους δημοσιογράφους τους επιλέγουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΕΣΗΕΑ. Θεωρείται αυτονόητο ότι οι δημοσιογράφοι δεσμεύονται από τον Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ δλδ να ειναι έγκριτοι καλοπληρωμενοι του ΔΝΤ και να μην κάνουν ερωτήσεις που δεν βολεύει κανέναν!το ΕΣΗΕΑ δεν ήταν που έδωσε δις σε δηθεν ανεξάρτητες ιστοσελίδες και δημοσιογράφους;; να λένε υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ;; ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

Εκτός του debate θα είναι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ!!!), Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος αντέδρασε με οργή και απειλεί ακόμα και με κατάληψη στα στούντιο της ΕΡΤ την ώρα της Τηλεμαχίας.

"Στήνουν debate πολιτικών αρχηγών χωρίς τον αρχηγό του τρίτου πολιτικού κόμματος, αποκλείουν τον Νίκο Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής, γι' αυτό και εμείς θα αποκλείσουμε την ΕΡΤ με χίλια άτομα και θα ψάχνουν να βρουν στούντιο στο... Καρπενήσι για να πουν τα ψέματά τους οι πολιτικάντηδες της διαφθοράς και του μνημονίου", δήλωσε.

ΥΓ. προς Χ.Α !πολύ φοβάμαι οτι αυτός ο λαός έχει φάει τόση πλύση εγκεφάλου που ειναι ανώφελο να προσπαθείς να τους σώσεις! ακομα και 16άχρονα έχουν άποψη!(αυτή που τους φύτεψαν οι Εβραίοι στο υπουργείο παιδιάς παύλα χειραγώγησης!) φασίστες !!! και αν τα ρωτήσεις τι θέλουν να πουν με αυτό δεν ξέρουν να απαντήσουν!

Το τι γίνεται δε σε συστηματικές σελίδες δεν λέγεται! νομίζεις οτι σχολιάζουν παιδάκια του νηπιαγωγείου! αμόρφωτα ανιστόρητα στουρναρια με 5-10 πτυχία που τους έδωσε η ελίτ και νομίζουν οτι ειναι έξυπνοι! (κατι τύποι που μπαίνουν εδώ και ειρωνεύονται, θέματα που ούτε ξέρουν ούτε μπορούν να καταλάβουν! δεν τους τα είπαν στο σχολείο και τα έγκυρα μέσα!)

Η ιστορία δείχνει οτι αυτός ο λαός ειναι συνεργός σε αυτά που κάνουν στην Ελλάδα και όχι θύμα, θύμα ειναι το 1/3 του λάου!που ανέχεται ηλίθιους που έφτιαξε η ελίτ! εκείνος ο Εβραίος ψευτο-επιστήμονας Άλμπερτ Αϊνστάιν, μηδενιστής της εξέλιξης της επιστήμης,και οι προϊστορικές θεωρίες του ακομα και για το 1930, που σας μαθαίνουν στα σχολειά ως ήρωα (οπως κάθε Εβραίο) κατι ήξερε! 
Ο κόσμος, κυβερνάται από ηλίθιους

Λόγω εκλογών τα τσιράκια του ΚΚΕ έχουν βγει πανάγια στο facebook! και τι δεν λένε; απο φασίστες έως του σατανά οι χρυσαυγητες! τραγικά πράγματα! πιο τραγικό να βλέπεις υπερασπιστές του ψέματος ανεγκεφαλους !!! 

 ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (οτι γράφουμε πιο πάνω ειναι τεκμηριωμένο άπλα δεν βολεύει την ελίτ γιαυτό δεν τα ξέρουν!)

Ἐλεύθερος Ἀετός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου