" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015

Μελιγαλᾶς 2015: Οἱ Ἐθνικιστές περιφρούρησαν τήν ἐθνική μνήμη παρά τήν ἀστυνομοκρατία τοῦ κομμουνιστικοῦ-μνημονιακοῦ καθεστώτος! ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑ


Εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες τίμησαν και φέτος την μνήμη των θυμάτων των κομμουνιστικών συμμοριών στην Πηγάδα του Μελιγαλά. Η μνημονιακή χούντα Σύριζα-Ανέλ, στα χνάρια της σαμαρικής ξενόδουλης εξουσίας, παρέταξε και φέτος αμέτρητες αστυνομικές δυνάμεις, διμοιρίες ΜΑΤ από την Αθήνα και όλους τους αστυνομικούς της Μεσσηνίας και των γύρω νομών, για να τρομοκρατήσουν τους πολίτες και να αποτύχει η καθιερωμένη τελετή μνήμης.


Σε πείσμα όλων αυτών, οι Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες έδωσαν δυναμικό παρόν στον Μελιγαλά και κράτησαν ζωντανή την εθνική μνήμη. Εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή συμμετείχαν στην λιτή εκδήλωση αντιπροσωπείες των Τοπικών Οργανώσεων Σπάρτης, Πύργου, Τριπόλεως, Άργους και Κορίνθου. Το παρόν έδωσαν επίσης οι Ευρωβουλευτές μας Επιτήδειος, Συναδινός και Φουντούλης. Εκ μέρους του Αρχηγού Νικολάου Μιχαλολιάκου κατέθεσε στεφάνι ο Ηλίας Κασιδιάρης και εκ μέρους της Τ.Ο. Καλαμάτας ο Δημήτρης Κουκούτσης.


Ρεπορτάζ των τοπικών ΜΜΕ με τις δηλώσεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής


Εθνικός Ύμνος

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση και βίντεο με την κατάθεση στεφάνου και τη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου.
Φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου