" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ἡ Χρυσῆ Αὐγή στόν Ἔβρο - Θερμή ὑποδοχή ἀπό τούς Ἕλληνες Ἀκρίτες! Φωτορεπορτάζ, 2 Βίντεο
Κλιμάκιο στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου με επικεφαλής τον Στρατηγό και ευρωβουλευτή Ελευθέριο Συναδινό, τον εκπρόσωπο Τύπου Ηλία Κασιδιάρη και τον Ταξίαρχο και υπ. βουλευτή Αθανάσιο Παπαδόπουλο επισκέφθηκε σήμερα τον ακριτικό Νομό Έβρου.

Αρχικά βρεθήκαμε στα αγροτικά μπλόκα, στο πλευρό των Ελλήνων παραγωγών, παρέχοντας στήριξη στον δίκαιο Αγώνα τους ενάντια στα εγκληματικά μνημονιακά μέτρα

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με παραγωγικούς φορείς και εκπροσώπους συνεταιρισμών της ευρύτερης περιοχής, όπου αναπτύχθηκαν οι θέσεις του Κινήματος για τον αγροτικό τομέα και λάβαμε γνώση των αιτημάτων και της αγωνίας των Ελλήνων αγροτών.


Ακολούθως η αποστολή μας μετέβη στα ακριτικά στρατιωτικά φυλάκια της μεθορίου, ενώ βαδίσαμε μέσα στο δέλτα του Έβρου, ελάχιστα μέτρα από  τα επανδρωμένα τουρκικά παρατηρητήρια. Δυστυχώς, σε πολλά σημεία αυτής της κρίσιμης εθνικά περιοχής, οι Μονάδες μας έχουν αποδυναμωθεί και ολόκληρα φυλάκια (όπως το ιστορικό φυλάκιο Καραγώγου) έχουν εγκαταλειφθεί.

Η περιοδεία μας έκλεισε στο τελωνείο Κήπων και στο Ελληνικό Φυλάκιο Γέφυρας Κήπων, όπου συνομιλήσαμε με τον Αντισυνταγματάρχη Διοικητή του και με το βλέμμα προς Ανατολάς ατενίσαμε τα προσωρινά σύνορα της Πατρίδας μας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Στα αγροτικά μπλόκα, δίπλα στους Έλληνες παραγωγούς


Παρουσίαση των θέσεων της Χρυσής Αυγής σε φορείς της περιοχής


Στο δέλτα του Έβρου, ακριβώς πάνω στο ποτάμι και την ελληνοτουρκική μεθόριο. Στο βάθος το επανδρωμένο τουρκικό παρατηρητήριο.


Επίσκεψη στο τελωνείο ΚήπωνΜε τον Διοικητή του Ελληνικού Φυλακίου Κήπων Έβρου. Στο βάθος οι δύο Έλληνες σκοποί με εφ’ όπλου λόγχη και γεμιστήρα στο τυφέκιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου