" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015

Περιοδεία στελεχῶν τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς στόν Ἅγιο Παντελεήμονα - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΒΙΝΤΕΟ


Κλιμάκιο στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την πολύπαθη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία περιοδεύσαμε στην πλατεία όπου δόθηκαν μεγάλες μάχες για να μείνουν οι γειτονιές των Αθηνών ελληνικές.

 

Οι κάτοικοι επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στην αντιπροσωπεία μας και γίναμε δέκτες μηνυμάτων συμπαράστασης και ευχών για σημαντική άνοδο του Κινήματος στις εκλογές, αλλά και οργής για την κυβερνητική αναλγησία, που έχει μετατρέψει σε γκέτο το κέντρο των Αθηνών. 

 

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος παραχώρησε δηλώσεις στην κρατική τηλεόραση εστιάζοντας στα μείζονα προβλήματα της περιοχής και στο εθνικό σχέδιο της Χρυσής Αυγής για λύση του λαθρομεταναστευτικού. Το παρόν έδωσαν τα στελέχη μας Ιωάννης Βουλδής (γραμματέας της Τ.Ο. Αθηνών και τ. βουλευτής), Κωνσταντίνος Αγγουράς, καθώς και αρκετά μέλη του κόμματος από την ευρύτερη περιοχή.  


Χρυσῆ Αὐγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου