" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

ΙΔΟΥ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ!

28

Γράφει ο Αντίοχος

Όπως είπαμε, χθες ήταν η επέτειος του γερμανο-σοβιετικού συμφώνου, πιο γνωστού ως σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ, το οποίο δε θέλουν να θυμούνται οι κουκουέδες (και καμώνονται πως δεν ξέρουν ότι συνέβη…).

Σήμερα, θα δημοσιεύσουμε κάποιες φωτογραφίες, που είναι τα αποτελέσματα του συμφώνου. Οι φωτογραφίες αυτές είναι τραβηγμένες στις 5 Οκτωβρίου 1939, κατά τη διάρκεια της παρέλασης της νίκης, που έκαναν οι Γερμανοί στην πολωνική πόλη Μπρέστ-Λιτόφσκ, την τελευταία που κατέλαβαν.

Στην παρέλαση αυτή, παραβρέθηκε και σοβιετική στρατιωτική αντιπροσωπεία, καθώς η συγκεκριμένη πόλη είχε ορισθεί ως σύνορο των δύο εισβολέων στην Πολωνία (εκ δυσμών των Γερμανών, από την 1η Σεπτεμβρίου και εξ’ ανατολών των σοβιετικών, από την 17η Σεπτεμβρίου).

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί η αυθόρμητη εγκαρδιότητα που δείχνουν οι σοβιετικοί «αντιφασίστες» προς τους Γερμανούς ναζί, που φτάνουν στο σημείο να ανταποδίδουν τον χαιρετισμό «Heil Hitler», με υψωμένη την δεξιά!

Τις αφιερώνουμε στα βοθρολύματα του Περισσού και στον… ατσίδα σύντροφο Μπογιόπουλο – για να τις βγάλει… πλαστές!  

Soviet-Nazi-officers german-army-russian-army-poland-1939-ww2-second-world-war-007 german-army-russian-army-poland-1939-ww2-second-world-war-002
20080923-2
175949-260px-German_Soviet
005

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου