" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015

Ἡ μάχη τῆς Ἑλλάδος ἐναντίον τῶν λαθροεποίκων


Η μάχη της Ελλάδας εναντίον των λαθροεποίκων

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να αγνοούν μια σταδιακά αυξανόμενη απειλή έως ότου είναι πλέον αργά για να την αντιμετωπίσουν. Ίσως αυτό να είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης. Οι άνθρωποι συνήθως αγνοούν ή αψηφούν δυσάρεστες πραγματικότητες για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο και δεν πιστεύουν ότι ένα πρόβλημα είναι υπαρκτό, έως ότου το αντιληφθούν με τα ίδια τους τα μάτια ή κατά το κοινώς λεγόμενο το «ζήσουν στο πετσί τους». Υπάρχουν και μερικοί, κυρίως λόγω ιδεοληψίας, που ούτε τότε το πιστεύουν.

Εάν το βλέπειν ισοδυναμεί με το πιστεύειν, τότε ήρθε η ώρα και στιγμή να πιστέψουμε όλοι. Το πρόβλημα της μαζικής λαθρομετανάστευσης και λαθροεποικισμού σε συνάρτηση με τον ισλαμικό εξτρεμισμό έχει αρχίσει να εξελίσσεται εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα. Η πρόσφατη ένταση στους καλοκαιρινούς μήνες το έφερε στην επικαιρότητα των ΜΜΕ, τα οποία αναγκάστηκαν να το προβάλλουν ως πρώτη είδηση, ενώ επιμελώς επί πολλά έτη προσπαθούσαν να το ενταφιάσουν.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι αυτό το τεράστιο κύμα της λαθρομετανάστευσης θα σταματήσει τους επόμενους μήνες ή χρόνια. Τουναντίον οι συνεχιζόμενοι πόλεμοι στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική που ενεργοποιήθηκαν από την Ουάσιγκτον και τα αμερικανοσιωνιστικά σχέδια, η συνεχώς αυξανόμενη βία των ισλαμοσυμμοριτών του Ισλαμικού Κράτους που δρουν ως μισθοφορικός στρατός των ΗΠΑ και των πειθήνιων συμμάχων τους, η χρηματοδοτούμενη λαθρομετανάστευση από την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ σε συνδυασμό με την πληθυσμιακή έκρηξη σε ισλαμικές χώρες της Ασίας και Αφρικής, υποδεικνύει ότι το πρόβλημα θα αυξηθεί τους επόμενους μήνες και χρόνια με γεωμετρική πρόοδο.

Η πρωτογενής αιτία της λαθρομετανάστευσης είναι λοιπόν τα ανωτέρω αναφερθέντα. Η δευτερογενής αιτία είναι αναμφισβήτητα οι μεταναστευτικές πολιτικές που προωθούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ολιγαρχικούς κύκλους και εννοείται ακολουθούνται από τις πειθήνιες τους κυβερνήσεις στην Αθήνα. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλωντ Γιούνκερ: «Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις έχουν καθήκον να βοηθήσουν τους μετανάστες που φθάνουν στην Ευρώπη και να μην υποκύπτουν στις λαϊκιστικές αντιλήψεις περί απώθησης τους». Με άλλα λόγια δηλαδή οι ευρωπαϊκοί ηγέτες πιστεύουν ότι οι αυτόχθονες και γηγενείς ευρωπαϊκοί λαοί έχουν «καθήκον» να επιτρέψουν την εγκατάσταση εκατοντάδων χιλιάδων δυσλειτουργικών ισλαμιστών λαθρομεταναστών από την Ασία και Αφρική στις εθνικές κοινότητες της Ευρώπης.

Χιλιάδες λαθρομεταναστών εισβάλλουν καθημερινά στην ελληνική επικράτεια χωρίς καμία, έστω υποτυπώδη, αντίσταση από τις προς τούτο εντεταλμένες υπηρεσίες ασφαλείας του κράτους. Με κάθε πλωτό μέσο, κολυμπώντας, κρυμμένοι σε μεταφορικά μέσα αποβιβάζονται ανενόχλητοι στο ελληνικό έδαφος και μεταβάλλουν βιαίως και με ταχύτατους ρυθμούς τις πληθυσμιακές ισορροπίες των τοπικών κοινωνιών, με αποτέλεσμα να απειλείται ο ελληνικός πολιτισμός, αλλά και η εσωτερική ασφάλεια της χώρας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι πλέον έχει γίνει κατανοητό σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα ότι αυτοί που εξέθρεψαν και ανέχτηκαν το πρόβλημα επί πολλά χρόνια μέχρι των ημερών μας, δεν είναι οι κατάλληλοι για να το αντιμετωπίσουν και να το λύσουν. Ο χειρισμός εδώ και αρκετά χρόνια από τις ελληνικές κυβερνήσεις του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης ήταν αδύναμος μέχρι υποψίας, προς την λάθος κατεύθυνση και κυριαρχείτο από ουτοπικές ιδέες και ιδεοληψίες, χωρίς καμία ρεαλιστική βάση πολιτικής. Οι ελληνικές κυβερνήσεις των πολιτικάντηδων με την παντελή έλλειψη πολιτικής και σοβαρότητας δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν στοιχειωδώς το κύμα λαθρομετανάστευσης που πλήττει την χώρα, με αποτέλεσμα να προσθέτουν έναν ακόμη σοβαρό παράγοντα για την αποσύνθεση, διάλυση και αποσταθεροποίηση της πατρίδας μας.

Η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να ανταπεξέλθει και να λύσει το πρόβλημα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το μόνο πολιτικό κίνημα που μπορεί να προσφέρει στον Έλληνα πολίτη την κοινωνική αυτοπεποίθηση του και την εθνική του κυριαρχία. Ας μη μας διαφεύγει ότι αυτή την στιγμή 3,5 εκατ. ισλαμιστές λαθρομετανάστες έχουν στρατοπεδεύσει στα τουρκικά παράλια, έτοιμοι να εισβάλλουν στην πατρίδα μας.
Αυτή την «μάχη» μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δύναται να φέρει νικηφόρα εις πέρας.
 
Γ. Λιναρδής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου