" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015

Φόβος καί τρόμος στά τσοντοκάναλα τῆς διαπλοκῆς: Διέκοψαν τήν μετάδοση στήν ὁμιλία τοῦ Ἀρχηγού τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς

Φόβος και τρόμος στα τσοντοκάναλα της διαπλοκής: Διέκοψαν την μετάδοση στην ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η σαρωτική ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, με την οποία κατεδείχθη σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό ότι τόσο οι «συμφωνίες» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, όσο και η «συμφωνία» των Σύριζα – Ανέλ, είναι επαχθή μνημόνια, που εκχωρούν την εθνική κυριαρχία και απεμπολούν την αξιοπρέπεια της χώρας.

Τα τσοντοκάλανα της διαπλοκής, κατά τη διάρκεια αυτής της συγκλονιστικής ομιλίας, έδειξαν για άλλη μία φορά την εμπάθειά τους, διακόπτοντας την ζωντανή σύνδεση, ώστε να μην ακούσει ο Ελληνικός Λαός την φωνή της Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής.

Ακολούθως, μετά το πέρας της ομιλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, αποκατέστησαν την σύνδεση, ώστε να μην χαθεί η ευκαιρία για περισσότερη μνημονιακή προπαγάνδα από το εν Ελλάδι κόμμα των γερμανών, «Το Ποτάμι».

Το πρόβλημα, με την κοινή πρακτική των «νταβατζήδων», είναι ότι έχουν καταστεί πλήρως αναξιόπιστοι, έχουν ταυτιστεί στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού, με ότι εχθρεύεται την Ελλάδα. 

Επιπλέον αυτών οι αισχροί και παράνομοι τακτικισμοί τους είναι προφανείς, με αποτέλεσμα η συνωμοσία της σιωπής να λειτουργεί, ουσιαστικά, εναντίον τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου