" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015

Οἱ Ἕλληνες Ἐθνικιστές τίμησαν τούς τελευταίους ὑπερασπιστές τῆς Βυζαντινῆς Αὐτοκρατορίας - Φωτορεπορτάζ


Οι Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν τους τελευταίους υπερασπιστές της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας - Φωτορεπορτάζ

Με μία σεμνή και λιτή τελετή, όπως αρμόζει στους Αθάνατους Ήρωες του Ελληνισμού, χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν τον μαρμαρωμένο Βασιλιά Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους τελευταίους υπερασπιστές της Βασιλεύουσας.


Την εκδήλωση άνοιξε ο παράνομα προφυλακισμένος βουλευτής Αττικής, Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος εξιστόρησε τα δραματικά γεγονότα της Αλώσεως της Πόλης την 29η Μαΐου 1453. Ο βουλευτής Επικρατείας Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς τόνισε πως χρέος όλων των Ελλήνων Εθνικιστών είναι να αφυπνίσουμε τον λαό μας να αγωνιστεί για Πατρίδα και Ελευθερία, καθώς το Έθνος μας κινδυνεύει με αφανισμό.


Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος επισήμανε πως απέναντι σε ανθελληνικό κράτος η Χρυσή Αυγή παραμένει όρθια και αγωνίζεται για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία.


Ο βουλευτής Σερρών, Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος δήλωσε πως σήμερα μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή τίμησε τον μαρμαρωμένο Βασιλιά και τους τελευταίους υπερασπιστές της Πόλης, καθώς εμείς δεν πιστεύουμε στην "ελληνοτουρκική φιλία" της υποχώρησης και του ραγιαδισμού των πολιτικάντηδων.


Η διευθύντρια της πατριωτικής εφημερίδας "Εμπρός" συναγωνίστρια Ειρήνη Δημοπούλου - Παππά προέτρεψε τους χιλιάδες Εθνικιστές να μεταλαμπαδεύσουν το φως της Ελευθερίας, το φως της Ελλάδος και να ζήσουν ως Ελεύθεροι άνθρωποι, ως Έλληνες!


Στην συνεχεία ακούστηκε ηχητικό μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, ο οποίος παραμένει πολιτικός κρατούμενος σε κατ΄ οίκον περιορισμό. Ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος επεσήμανε ότι παρά τις συνεχιζόμενες πολιτικές διώξεις και την τρομοκρατία κράτους και παρακράτους οι Έλληνες Εθνικιστές σπάνε την συμφωνία της σιωπής και συνεχίζουν να μάχονται. Όρθιοι σε ένα κόσμο ερειπίων οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες κρατούν στην ψυχή τους ζωντανό τον θρύλο του Μαρμαρωμένου Βασιλιά.


Έπειτα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής στην Μνήμη των Ηρωικών πεσόντων του Ελληνισμού και κατατέθηκε εκ μέρους του Αρχηγού από τον Συναγωνιστή Ιωάννη Βουλδή στεφάνι στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Η εκδήλωση έκλεισε με άπαντες τους συγκεντρωμένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν το "Υπερμάχω Στρατηγώ", τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου