" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

Η ΛΑΣΠΗ ΚΟΥΦΩΣΕ !


psemata__article

Έτσι έλεγαν οι παλιοί μπετατζήδες όταν το χαρμάνι του τσιμέντου δεν πετύχαινε, έχοντας ως αποτέλεσμα να χάνει το μίγμα τις συγκολλητικές του ιδιότητες. 
Συνεχίζεται το παραλήρημα της λασπολογίας εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών, από τον κάθε τυχάρπαστο πολιτικάντη του «συνταγματικού τόξου». 
Σειρά είχε σήμερα, 27-4-2015, ο δήμαρχος Κερατσινίου κ. Βρεττάκος που έκανε δηλώσεις στον κ. Παπαδόπουλο και στο άρθρο του δεύτερου με τίτλο «κλειστά στόματα για Χρυσή Αυγή», που δημοσιεύτηκε στην «καθημερινή» της Κυριακής, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «οι Χρυσαυγίτες κρύβονται λόγω της δίκης, αλλά διατηρούν υψηλά ποσοστά σε Πέραμα και Κερατσίνι, ότι πέρυσι προέτρεπαν τον κόσμο σε συγκρούσεις κατά τις προεκλογικές της ομιλίες, ότι όσοι πήραν τρόφιμα από τις διανομές της Χ.Α, τώρα στρέφονται σε άλλες δομές αλληλεγγύης ή αντιφασιστικές ομάδες. Ανέφερε επίσης ότι σε επίπεδο εκπαίδευσης δεν έχουν γίνει ενέργειες όπως μαθητικά φεστιβάλ με αντιφασιστικά γκράφιτι. Τέλος ανέφερε ότι το πολυιατρείο της Χ.Α στο Πέραμα και στο Κερατσίνι πέρυσι δέχτηκε δέκα χιλιάδες άτομα – ανασφάλιστων, απόρων – σε σχέση με επτά χιλιάδες που είχε δεχτεί πρόπερσι»

Όπως καταλαβαίνεται αγαπητοί αναγνώστες ο δήμαρχος φάσκει και αντιφάσκει μη μπορώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Προσπαθεί να ποινικοποιήσει  τον ελεύθερο προεκλογικό λόγο των συγκεντρώσεων των Ελλήνων Εθνικιστών. Από τη μία μας λέει ότι έχουμε εξαφανιστεί από το Κερατσίνι και το Πέραμα , αλλά απ’ την άλλη δράσεις όπως οι «Γιατροί του Κόσμου» συνεχίζουν να δέχονται κόσμο, και πολύ μάλιστα. 
Επειδή λόγω των διακοπών μισθών και κρατικής επιχορήγησης, βουλευτών και κινήματος, έχουν περιοριστεί οι διανομές τροφίμων, ο δήμαρχος βρήκε την ευκαιρία να αναδείξει την ανύπαρκτη διανομή τροφίμων που πράττουν οι αντιφασιστικές ομάδες. 
Έπειτα μας ανέφερε και τα μελλοντικά τους σχέδια κάνοντας πολιτική κατήχηση στη μαθητιώσα νεολαία, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τις μικροπολιτικές τους σκοπιμότητες. Κατά τα άλλα όταν έκανε σεμινάρια μαθητικά η Χρυσή Αυγή παραδίδοντας μαθήματα νεοελληνικής ιστορίας, ο δήμαρχος και οι παρατρεχάμενοι πολιτικοί μίλαγαν για φασιστικές κατηχήσεις μωρών.

Η επαναλαμβανόμενη ίδια και απαράλλακτη επιχειρηματολογία εναντίον της Χρυσής Αυγής, εκτός του ότι δεν με φοβίζει καθόλου, απ’ την άλλη δείχνει και αυτό που είναι προ των πυλών. Ξέρουν ότι η ώρα του Λαϊκού Συνδέσμου ζυγώνει, και προσπαθούν κάνοντας απέλπιδες προσπάθειες μήπως και καταφέρουν να ανακόψουν κάτι από την Εθνικιστική άνοδο.

 Κάντε όσες προσπάθειες θέλετε, ΕΜΕΙΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου