" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή, 19 Απριλίου 2015

Ξεκινά αύριο επιτέλους η Δίκη: Ήρθε η ώρα να ξεφτιλιστούν οι σκευωροί σε ζωντανή σύνδεση!

Ξεκινά αύριο επιτέλους η Δίκη: Ήρθε η ώρα να ξεφτιλιστούν οι σκευωροί σε ζωντανή σύνδεση!

Αύριο, 20 Απριλίου, ξεκινάει μία δίκη, η οποία πρέπει σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος να είναι ΔΙΚΗ και όχι ένα πολιτικό πανηγύρι! Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα εξεταστούν τα στοιχεία της υποθέσεως και δεν θα εξελιχθεί σε μία δίωξη φρονήματος, την οποία απαγορεύει ο νόμος.

Θυμίζουμε ότι πριν ακόμη προφυλακιστούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο τότε υπουργός δικαιοσύνης Αθανασίου σε επίσημη δήλωσή του προς τους δημοσιογράφους έξω από το μέγαρο Μαξίμου είχε δηλώσει ότι θα έχουμε μία “δίκαιη δίκη” και σε άλλη δήλωσή του είχε μιλήσει ευθέως για… “πολιτική δίκη”! Πως ήξερε τώρα ο υπουργός ότι θα υπάρξει παραπομπή σε δίκη πριν ακόμη την ανάκριση, πριν ακόμη την έκδοση βουλεύματος είναι προφανές, αφού όλοι γνωρίζουν εκτός απ’ αυτούς που έχουν πολιτική εμπάθεια ότι γύρω από αυτήν την υπόθεση στήθηκε μία πολιτική σκευωρία και έγιναν ωμές παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη. 

Σημειώνεται ότι μέσα από την ογκώδη δικογραφία δεν προκύπτει κανένα στοιχείο εμπλοκής σε εγκληματική πράξη ή ηθικής αυτουργίας για κανέναν από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και ότι πολλοί είναι κατηγορούμενοι μόνο και μόνο επειδή είχαν σχέση με την Χρυσή Αυγή! Κάποιοι μάλιστα δεν είχαν καν σχέση με την Χρυσή Αυγή… 

Ένα τμήμα της αριστεράς, αλλά και της Νέας Δημοκρατίας για ξεκάθαρα πολιτικούς λόγους επιθυμούν η δίκη αυτή να μη είναι δίκη, αλλά ένα δημόσιο λιντσάρισμα. Χαρακτηριστικά είναι τα άρθρα πολλών αριστερών δημοσιογράφων οι οποίοι ξεκάθαρα γράφουν ότι δεν πρέπει να αφήσουν στα χέρια των δικαστών την υπόθεση και ότι πρέπει να πιέσουν με κάθε τρόπο για την καταδίκη. 

Απόλυτα σχετικό με τα παραπάνω είναι το γεγονός ότι έχουν καλέσει αντιφασιστικά και αντιρατσιστικά συλλαλητήρια έξω από τον χώρο του δικαστηρίου.

Το κράτος δικαίου πρέπει να λειτουργήσει, έχουν καθήκον να λειτουργήσει. Πρέπει να εξεταστούν τα στοιχεία και όχι τα αναθέματα και οι αφορισμοί ενός κατευθυνόμενου όχλου και καμμία πολιτική σκοπιμότητα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο μάρτυρας κατηγορίας δημοσιογράφος Ψαρράς έγραψε σε άρθρο του ότι δεν πρέπει να αθωωθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής γιατί έτσι θα μεγαλώσει το εθνικιστικό κίνημα. 

Με τέτοια κριτήρια γίνεται μία δίκη; Ασφαλώς όχι! Πρέπει να καταδικαστούν αθώοι για να εξυπηρετηθεί το πολιτικό παιχνίδι ορισμένων; Πρέπει η Δικαιοσύνη να λειτουργήσει χειραγωγούμενη από πολιτική σκοπιμότητα;

Διάφορες οργανώσεις της αριστεράς, επιχειρούν να δημιουργήσουν πολεμικό κλίμα, προκειμένου να ασκήσουν πιέσεις προς τους δικαστές. Στα πλαίσια αυτής της πολεμικής έχουν αναγγελθεί πολλές συγκεντρώσεις ακόμα και συνδικαλιστικών φορέων που ουδέποτε ασχολήθηκαν με τα προβλήματα των εργαζομένων, που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν.

Μέσα στα προφανή σχέδιά τους, πέραν την πιέσεως είναι η απόπειρα δημιουργίας προβοκάτσιας, εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ώστε να χρησιμοποιηθεί αναλόγως από τα πρόθυμα ΜΜΕ της κλεπτοκρατίας.

Ας αναλάβει επιτέλους το υπουργείο προστασίας του πολίτη, τις ευθύνες του και να σταματήσει να νομιμοποιεί τις πάσης φύσεως παρακρατικές συμμορίες, που επιχειρούν να δημιουργήσουν εντάσεις και να ασκήσουν αθέμιτες πιέσεις.

Η Χρυσή Αυγή δηλώνει απερίφραστα ότι επιθυμεί και προσδοκεί την ομαλή διεξαγωγή μίας δίκαιης δίκης, που βάσει των στοιχείων θα καταδείξει την σκευωρία που στήθηκε εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών από τη Νέα Δημοκρατία, κατ' εντολή ξένων κέντρων εξουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου