" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

Οι Συριζαίοι εγκατέλειψαν τους μικροομολογιούχους - Μοναδική δύναμη που μπορεί να τους δικαιώσει είναι η Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Οι Συριζαίοι εγκατέλειψαν τους μικροομολογιούχους - Μοναδική δύναμη που μπορεί να τους δικαιώσει είναι η Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Εγκεφαλικά μοίρασαν οι μικροομολογιούχοι στους ευρωβουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου κατά ενημέρωση για το πρόβλημα τους στις Βρυξέλλες.

Σημειώνουμε πως ο Σύριζα παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες πλέον δεν ενδιαφέρεται να αποκαταστήσει τις ζημιές που έπαθαν οι μικροομολογιούχοι και η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί τους να δικαιώσει είναι η Χρυσή Αυγή.

Μάλιστα η αντιπροσωπεία των μικροομολογιούχων που μετέβη στις Βρυξέλες κατά την συζήτηση που έγινε για το θέμα τους είπε χαρακτηριστικά ότι εάν δεν τους δώσουν τα λεφτά τους πίσω θα στραφούν στον μοναδικό θεματοφύλακα του κράτους, την Χρυσή Αυγή.


 
Θυμίζουμε πως η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή κατέθεσε τροπολογία για το θέμα της αποκατάστασης των μικροομολογιούχων, που υπέστησαν ζημιά από το κούρεμα των ομολόγων με την εφαρμογή του PSI.

Η Χρυσή Αυγή είχε καταγγείλει από την πρώτη στιγμή της άδικη αντιμετώπιση των συμπολιτών μας που εμπιστεύθηκαν το ελληνικό κράτος, επενδύοντας τους κόπους μιας ζωής σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου. Η τροπολογία αυτή είχε σκοπό την πλήρη και όχι προσχηματική αποκατάσταση των συμπολιτών μας.

Διαβᾶστε ὁλόκληρη τήν τροπολογία - προσθήκη στήν ἱστοσελίδα τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου