" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΑΛΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟ Kontra Channel: Περισσότερο ελεύθεροι εμείς στη φυλακή από αυτούς που προσκυνάνε το Μνημόνιο - ΒΙΝΤΕΟΟ Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel και στον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη, τον μοναδικό τηλεοπτικό σταθμό που φιλοξενεί τις θέσεις και τους εκπροσώπους του κόμματος.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε αρχικά στις πρωτοφανείς αντιδημοκρατικές συνθήκες, κάτω από τις οποίες διεξάγει τον προεκλογικό της Αγώνα η τρίτη πολιτική δύναμη του Τόπου. Τόνισε πως κύριος υπεύθυνος της παράνομης πολιτικής δίωξης κατά της Χρυσής Αυγής είναι η Χούντα Σαμαρά που έχει καταρρεύσει και συνένοχοι σε αυτό το έγκλημα κατά του Συντάγματος και του Πολιτεύματος είναι και όλα τα υπόλοιπα κόμμα του "συνταγματικού τόξου" που εθελοτυφλούν.

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος επανέλαβε για ακόμη μια φορά πως η Χρυσή Αυγή θα είναι το τρίτο κόμμα στις επερχόμενες εκλογές παρά τις διώξεις και τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις του Μαξίμου που προσπαθούν να παραπλανήσουν τον ελληνικό Λαό.
Τέλος, έστειλε το μήνυμα πως οι πολιτικοί κρατούμενοι της Χρυσής Αυγής είναι περισσότερο ελεύθεροι στη φυλακή από αυτούς που προσκυνάνε τους ξένους αφέντες του Μνημονίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου