" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

Ο Γιάννης Σχοινάς απαντά στον Γιάννη Μανιάτη για το σχόλιό του περί «Χρυσής Αυγής»​

 
Ο υπουργός ΠΕΚΑ και υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας, Γιάννης Μανιάτης, με δημόσια δήλωσή του ζήτησε να συσπειρωθούν οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ ώστε το κόμμα του να φτάσει στην 3η θέση και να αποφευχθεί η καταγραφή της «Χρυσής Αυγής» ως τρίτου κόμματος:
«Να είμαστε το τρίτο κόμμα, η δύναμη της δημοκρατικής και πατριωτικής σταθερότητας και προοπτικής. Η Αργολίδα δεν θα χαρίσει καμία έδρα στη Χρυσή Αυγή».
 
Στον Γιάννη Μανιάτη, απαντά ο υποψήφιος της «Χρυσής Αυγής Γιάννης Σχοινάς θυμίζοντάς του ότι, στο πολίτευμά μας κυρίαρχος είναι ο λαός, τη βούληση του οποίου και πρέπει να σεβόμαστε υπακούοντας και υπηρετώντας την.
 
Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΧΟΙΝΑ
 
«Να είμαστε το τρίτο κόμμα, η δύναμη της δημοκρατικής και πατριωτικής σταθερότητας και προοπτικής. Η Αργολίδα δεν θα χαρίσει καμία έδρα στη Χρυσή Αυγή».
 
Αυτή είναι η δήλωση του κ. Μανιάτη και επιθυμώ να τον ενημερώσω ότι είμαστε από εκείνους τους Έλληνες που μάθαμε να κατακτούμε τις νίκες μας με τους αγώνες μας και δεν θέλουμε χάρες ούτε χαρίσματα από κανένα.

Τις λεπτομέρειες θα τις συζητήσουμε το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου, ήρεμα και σεμνά, όταν θα έχει εκφρασθεί η βούληση του κυρίαρχου λαού, εκτός και αν στο ΠΑΣΟΚ λογοκρίνουν την λέξη «κυρίαρχος».
 
Μετά τιμής
Ιωάννης Σχοινάς
Εκδότης
Υποψήφιος Αργολίδος της Χ.Α.

 enimerosipeloponnisou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου