" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014

Η ΔΥΣΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

mpoxa

Γράφει ο Αθανάσιος

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Οι συνεχόμενες και συνταρακτικές αποκαλύψεις που βλέπουν (αναπόφευκτα) το φως της «δημοσιότητας» κατά τις τελευταίες ημέρες, συνεκτιμώντας φυσικά και την κρισιμότητα των διαδικασιών εκλογής προέδρου της «δημοκρατίας», αποτελούν νομοτελειακά πλέον την ταφόπλακα σε ένα διαρκές και αυτοσυντηρούμενο σύστημα εξουσίας.

Ένα σύστημα που στήθηκε από ξένα κέντρα εξουσίας το 1974, όσο κι αν οι μωροί κι εξαπατημένοι συμπατριώτες μας πίστεψαν ότι επήλθε η «ελευθερία» και η «δημοκρατία», και το οποίο έκτοτε εξυπηρετεί αποκλειστικά και χωρίς καμία πλέον αμφιβολία, συμφέροντα ξένων επικυρίαρχων.

Τα πειθήνια όργανα αυτού του συστήματος, οι ανεπάγγελτοι «επαγγελματίες» πολιτικάντηδες, απόγονοι ενός διαιωνιζόμενου «είδους» και διάδοχοι μίας οικογενειοκρατίας (όμοια της οποίας δεν απαντάται πουθενά στον πλανήτη) είναι αυτοί που ασκούν την εξουσία, διαπλεκόμενοι και συναλλασσόμενοι με την εντόπια πλουτοκρατία και συγκαλυπτόμενοι από ένα καλά στημένο δίκτυο παραπληροφόρησης και ποδηγέτησης των ελλήνων, τα πλήρως ελεγχόμενα και κατευθυνόμενα ΜΜΕ.

Η πλήρης απαξίωση ηθών και αρχών που διαχρονικά αποτελούσαν το θεμέλιο λίθο της ελληνικής κοινωνίας, η «καλλιέργεια» ενός πλήρως αναξιοκρατικού και αναξιόπιστου «κράτους», καθώς και η καθιέρωση της ανηθικότητας και της ατιμωρησίας μεταξύ των κρατούντων, είναι οι βάσεις της ανίερης και προδοτικής εξουσίας που ασκούν οι ανωτέρω αριβίστες και αμοραλιστές στις πλάτες των Ελλήνων.

Η καταστρατήγηση του συντάγματος και οι επιλεκτικές επικλήσεις σε αυτό, αποτέλεσαν την κατ εξοχή στρατηγική των πολιτικάντηδων, όταν η διεφθαρμένη συμμορία τους βρισκόταν «στριμωγμένη» ανάμεσα στις προδοτικές της μεθοδεύσεις, όπως η υποδούλωση των ελλήνων σε ξένους επικυρίαρχους μέσω «μνημονίων» και την επικοινωνιακή τους «εικόνα».

Όταν δε κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μέσα στο άντρο της διαφθοράς, της συγκάλυψης και της ανομίας, τη Βουλή, τις ανιδιοτελείς και γνήσιες ελληνικές φωνές των συναγωνιστών μας, αυτές που ξεσκέπαζαν (και θα εξακολουθούν να ξεσκεπάζουν) τις δόλιες και προδοτικές μεθοδεύσεις τους, επιστράτευσαν τα στερνά τους «όπλα»…

Μία χούφτα διεφθαρμένοι, ευνοημένοι από το πολιτικό σύστημα, υπάλληλοι, επίορκοι και καθοδηγούμενοι από αδίστακτους πολιτικάντηδες, έθεσαν το θεσμό της δικαιοσύνης στην υπηρεσία ενός αποθανόντος πολιτικού συστήματος, δημιουργώντας μία πρωτοφανή για τα παγκόσμια δεδομένα πολιτική-δικαστική σκευωρία.

Είναι βέβαια αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι η απόπειρα δωροδοκίας του Π. Χαϊκάλη, αποτέλεσε άλλη μία ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ τακτική του πολιτικού συστήματος, προκειμένου να επεκτείνει την παραμονή στην εξουσία ενός δοσίλογου και προδότη της ίδιας της παράταξής του πολιτικάντη.

Όταν όμως ο ίδιος ο πολιτικάντης Σαμαράς, οι παρατρεχάμενοί του, τα λιγούρια της εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ, οι «ανεξάρτητοι» ΑΝΕΛ και γενικώς κάθε ΛΑΜΟΓΙΟ του πολιτικού συστήματος, έχουν «ποιήσει την νήσσαν» για το συνταρακτικό ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στη Βουλή ο συναγωνιστής Η. Κασιδιάρης, τότε είναι φανερό ότι η βρώμα και η δυσωδία είναι διάχυτη σε όλο το πολιτικό σύστημα.

Διότι δεν είναι δυνατόν στοιχεία που αφορούν ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ, δηλαδή η αποκάλυψη του «παναθηναϊκάκια», να αποσιωπούνται ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ, ενώ ταυτόχρονα αντίστοιχες αποκαλύψεις (υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας Χαϊκάλη) να τυγχάνουν ιδιαίτερης «προβολής» από τα ΜΜΕ.

Ακόμη και στη διαδικασία του απόλυτου ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΟΣ που έχει περιέλθει το πολιτικό σύστημα, ακόμη και τώρα που πνέει τα λοίσθια, προσπαθεί με «ελεγχόμενες» αποκαλύψεις κι επικοινωνιακές κυβιστήσεις, να σκεπάσει τον οχετό, τη βρωμιά και τη διαπλοκή που το διακρίνει.

Η δυσωδία του πολιτικού συστήματος όμως, δεν αρκεί από μόνη της ώστε να κατακρημνίσει αυτό το ανοσιούργημα που συστηματικά προδίδει, εξαπατά και τυραννά εξόφθαλμα τον ελληνικό λαό.

Απαιτείται η συνέγερση όλων Ελλήνων και κυρίως αυτών που προσποιούνται και αυτοεξαπατώνται, δηλώνοντας άγνοια για τα τεκταινόμενα και οι οποίοι επικαλούνται τα ΜΜΕ των μεγαλοεργολάβων και πλουτοκρατών προκειμένου να δικαιολογήσουν στη συνείδησή τους την τακτική του «αμέτοχου» (βλ. συνενόχου) και το στρουθοκαμηλισμό τους απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη η Πατρίδα μας.

Είναι άλλωστε πασιφανές ότι η δυσωδία του πτώματος που ονομάζεται πολιτικό σύστημα, ή καταχρηστικά «δημοκρατία», δεν αφήνει περιθώρια για ψευδαισθήσεις και αυταπάτες στον ελληνικό λαό.

Η μόνη ελπίδα είναι η συστράτευση με το Κίνημα των Εθνικιστών, τη Χρυσή Αυγή, τη μόνη φωνή που εξ αρχής κατέδειξε, ξεσκέπασε και κατηγόρησε αυτό το σιχαμερό, δυσώδες και προδοτικό κατεστημένο μέσα «στην έδρα του» το κτίριο της Βουλής.
Η επιλογή των ελλήνων λοιπόν για τον καθαρισμό της «κόπρου του Αυγεία» είναι ξεκάθαρη για τις επερχόμενες εκλογές, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

Ο καιρός γαρ εγγύς.

Ζήτω η Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου