" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ… ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ!


KAS_EPITROPI

Για όποιον δεν το ξέρει, ο Ηλίας Κασιδιάρης θα βρεθεί την επόμενη Τετάρτη στην Ολομέλεια της Βουλής για να μιλήσει για την υπόθεση της άρσης της ασυλίας του για το τεράστιο σκανδάλο του βίντεο με τον Μπαλτάκο. Κάτι που κάνει τους πολιτικάντηδες του… συνταγματικού τόξου να αισθάνονται… στενάχωρα, γιατί σίγουρα ο συναγωνιστής Ηλίας θα τους κάνει τη ζωή δύσκολη («Δυστυχώς πρέπει να υποστούμε αυτή τη διαδικασία», είπε κάποιος εξ’ αυτών – μέλος της επιτροπής, σε καθεστωτικό μέσο…).

Και δεν είναι μόνο που τους κάνει τη ζωή δύσκολη με τις καταιγιστικές του ομιλίες, αλλά υπάρχει πάντα διάχυτος και ο φόβος των… εκπλήξεων. Των πολύ δυσάρεστων –γι’ αυτούς- εκπλήξεων. Λέτε;

(ΥΓ) 1: Πλησιάζει δε και ο Φεβρουάριος και θα πρέπει οι πολιτικάντηδες να ετοιμάζονται από τώρα να… υποστούν και τις ομιλίες του άρτι αποφυλακισθέντος Αρχηγού μας καθώς και των δύο πρώτων  βουλευτών που προφυλακίστηκαν, Παππά και Λαγού. Που αναμένονται να είναι φωτιά και λάβρα!

(ΥΓ) 2: Τι τραβάνε κι αυτοί οι πολιτικάντηδες! Αλλά, σύντομα –με τη θέληση του Θεού και του ελληνικού λαού- τελειώνουν τα… βάσανά τους. Ο σκουπιδοτενεκές της Ιστορίας τους περιμένει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου