" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014

Οι Εθνικιστές δεν λυγίζουν! Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες στο Πέραμα ενάντια στην τρομοκρατία κράτους και παρακράτους - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Οι επιθέσεις των παρακρατικών δεν τρομάζουν τους Εθνικιστές.
Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες και δεκάδες στελέχη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Περάματος όπου σήμερα τα ξημερώματα έγινε απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης με εμπρηστικό μηχανισμό. Η πυροδότηση του μηχανισμού απέτυχε και έτσι δεν υπήρξαν ούτε υλικές ζημιές, ούτε τραυματισμοί στην πυκνοκατοικημένη αυτή περιοχή.


Παρά την τρομοκρατία που επιχειρούν κρατικοί και παρακρατικοί λακέδες, η Χρυσή Αυγή δεν υποστέλλει την Σημαία του Εθνικού Αγώνα. Ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές, τίποτε δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!

Στη συγκέντρωση υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τους δύο παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές Πειραιά της Χρυσής Αυγής τους Συναγωνιστές Γιάννη Λαγό και Νίκο Κούζηλο οι οποίοι έστειλαν το αγωνιστικό τους μήνυμα μέσα από τα κελιά της Τιμής.

Εν συνεχεία άπαντες σε στάση προσοχής έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής και ακολούθησε δυναμική πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Περάματος.

Φωτογραφίες από την πορεία
 

Δείτε τα βίντεο με όλες τις ομιλίες στην σελίδα της Χρυσής Αυγής ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου