" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

ΠΕΦΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ «ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» – ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


anw-makedonia-tha-proteinei-o-nimits.w_l

Νέα πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων θα καταθέσει ο περιβόητος «ειδικός μεσολαβητής» Νίμιτς, η οποία σύμφωνα με ειδησεογραφικές ιστοσελίδες των Σκοπίων, θα είναι «Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας» για τη χώρα, «μακεδονική» για τη γλώσσα και «πολίτες της Άνω Μακεδονίας» για τους κατοίκους της.

Όπως καταλαβαίνετε, ακόμα και το γεγονός ότι η είδηση «διέρρευσε» πρώτα στα ΜΜΕ των Σκοπίων –προφανώς από τον Νίμιτς ή το περιβάλλον του- σημαίνει πολλά.

Υπενθυμίζουμε, ότι σε 2-3 δημόσιες δηλώσεις της, προ μηνός περίπου, η αφέντρα Μέρκελ είχε εκφράσει την επιθυμία να βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση στο πρόβλημα, «με αμοιβαίες υποχωρήσεις». 
Και τώρα έρχεται μια κάποια λύση! Τυχαίο; Δε νομίζουμε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πάντες στην Αθήνα (κι όταν λέμε οι πάντες εννοούμε την κατοχική συγκυβέρνηση και τα κόμματα της δήθεν αντιπολίτευσης), είναι έτοιμοι να αποδεχθούν την ονομασία-ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας. 

Και ο μόνος ενδοιασμός του Σαμαρά, είναι μήπως θα έπρεπε ο Νίμιτς να κρατήσει στο συρτάρι του την πρόταση για λίγους μήνες και να την εμφανίσει αμέσως μετά τις εκλογές, στη νέα κυβέρνηση που θα σχηματιστεί, γιατί σε διαφορετική περίπτωση φοβάται επέλαση της Χρυσής Αυγής!

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν περάσει το ξεπούλημα του ονόματος, θα οφείλεται αποκλειστικά και μόνον στο φόβο της Χρυσής Αυγής. Η οποία Χρυσή Αυγή, ακόμα κι αν δεν υπήρχε, θα έπρεπε να την… ανακαλύψουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου