" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ; ΠΟΙΟ ΕΥΡΩ; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΡΑΧΜΗ ΠΑΡΑ ΥΠΟΤΑΓΗ!


10153740_1560436280856538_8449902694101600865_n 

 Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

“Δεν ισχύει ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ και το Δίκαιο της ΕΕ στην Ελλάδα και στις χώρες του Μνημονίου”

Η απάντηση ήρθε από τα ανάλγητα χείλη του αρμόδιου χαρτογιακά Ευρωπαίου επιτρόπου Κατάινεν και ήταν αφοπλιστική ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ!
 
Η Κομισιόν ΣΤΗΡΙΖΕΙ την ανυπαρξία της Κοινωνικής Πολιτικής των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που επιβάλλονται χωρίς κανένα έλεος και απορρίπτει τις ανθρώπινες αξίες και τους νόμους. Και μην έχετε καμία αμφιβολία όλοι εσείς οι ξεγελασμένοι της ….”ελπίδας” του Σύριζα! 
 
Γιατί άλλο η αισιοδοξία και άλλο η ελπίδα των ανόητων και αδιάβαστων! Ήδη έχουν ριχθεί οι γέφυρες και έχουν γίνει οι συνεννοήσεις για να συνεχιστεί η ίδια πολιτική από την Αριστερά της χώρας μας, ώστε να καμφούν οι όποιες αντιδράσεις της κοινωνίας στην λογική: “Αφού το εφαρμόζει και ο Σύριζα ΜΑΛΛΟΝ δεν γίνεται τίποτε άλλο”.
 
Οι Ευρωπαίοι που άγονται και φέρονται από την υστερία του Σόϊμπλε και τα απωθημένα της Μέρκελ – «η (ανατολικογερμανίδα πρώην κομμουνίστρια) δεν ήξερε να φάει με μαχαίρι και πιρούνι και συμπεριφερόταν με τόσο αδέξιο τρόπο στα επίσημα γεύματα που με ανάγκαζε να την ανακαλώ στην τάξη» (λόγια του ίδιου του Χέλμουτ Κόλ)  θέλουν την χώρα μας να είναι χωμένη στην ανεργία, την φτώχεια, τα χαράτσια, τις αυτοκτονίες ενώ την ίδια ώρα δεν θέλουν να έχουμε κανένα δικαίωμα στην Δικαιοσύνη!
 
Μάλιστα επιβάλουν το ξέσκισμα του Συντάγματος από την τωρινή Κυβέρνηση, η οποία το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη τόσο εύκολα που έχει καταφέρει να είναι η 3η πιο μισητή κυβέρνηση παγκοσμίως, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της ετήσιας δημοσκόπησης για την Global States Of Mind!
 
Και πώς να είναι διαφορετικά όταν νομοθετούν την καταστροφή της χώρας μας σερβίροντας μας την πράξη τους αυτή ως success story… και στα μούτρα τους!
Ήδη κατάφεραν αποδεδειγμένα να ρίξουν στην φτώχεια και τον Κοινωνικό Αποκλεισμό πάνω από 6.300.000 Έλληνες, με το 29% αυτών να είναι παιδιά έως 17 ετών!
 
Στον αντίποδα, θέλετε να καταλάβετε, όσοι Έλληνες αδιαφορείτε ή χαίρεστε, ΓΙΑΤΙ ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ο Αρχηγός του 3ου κοινοβουλευτικού κόμματος στην Ελλάδα βρίσκεται στην φυλακή; 
 
Ιδού ένα απόσπασμα από την ομιλία του στην Βουλή, στις 17 Ιουλίου 2013, λίγο πριν το προφυλακίσουν παράνομα και αντισυνταγματικά!
 
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: “Σήμερα έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία: Να πούμε ένα μεγάλο «ΟΧΙ». Πριν από αυτό όμως, θα σας πω τούτο: Υβρίζετε συστηματικά τη Χρυσή Αυγή. Δεν μας ενδιαφέρει. Στο κάτω-κάτω της γραφής πιστεύετε ό,τι θέλετε για εμάς… Είμαστε Έλληνες εθνικιστές και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό! Πιστοποιητικά πατριωτισμού δεν δικαιούται κανείς να δίνει…
Σήμερα έχουμε όλοι μια μεγάλη ευκαιρία. Να πούμε ένα μεγάλο «ΟΧΙ» στην Ευρώπη των τοκογλύφων… Αν αυτό σημαίνει βεβαίως -απαντώ στην κινδυνολογία και τελειώνω- ότι θα μας διώξουν από την Ευρωζώνη και θα έρθει η καταστροφή, έχω να πω ότι η καταστροφή έχει έρθει. Βγείτε έξω να το δείτε. Κι αν αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψουμε στην δραχμή, βάλτε μας και εμάς στη «συμμορία της δραχμής». Καλύτερα δραχμή, παρά υποταγή!»

ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

 ethnikismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου