" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΦΗΝΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


20091021_communist_party

Έχουμε δει σε πολλές ταινίες αλλά και στην ίδια τη ζωή, τα μαντρόσκυλα των αφεντικών να είναι έτοιμα να ορμήσουν και να δαγκώσουν τους εχθρούς τους («άσε με να τον σκίσω»), τα δε αφεντικά να τα βαστάνε με τα χίλια ζόρια, γιατί «δεν πρέπει, μας βλέπει ο κόσμος».

Αυτό το ρόλο παίζει και το σφυροδρέπανο κουκουέ, που έχει καταντήσει να είναι το πιο ξεφωνημένο μαντρόσκυλο της χουντάρας των Σαμαροβενιζέλων, που απαιτεί να το λύσουν για να… καθαρίσει για πάρτη τους!

Κι αυτό το βλέπουμε καθημερινά, σε ότι έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή. Τα αφεντικά της χουντάρας προσπαθούν να κρατήσουν μια επίφαση δημοκρατικότητας, αλλά τα λυσσασμένα σκυλιά του ΚΚΕ, δεν κρατιούνται με τίποτα και απαιτούν να λυθούν για να… χιμήξουν!

Αυτό που δαιμονίζει τελευταίως τα μαντρόσκυλα, είναι η ίδρυση συνδικαλιστικού σωματείου της Χρυσής Αυγής στο χώρο των εκπαιδευτικών, που θα γίνει η αρχή του τέλους των μαρξιστών ινστουχτόρων και των φιλελεύθερων εμπόρων που λυμαίνονται την παιδεία! Γαυγίζουν, λοιπόν, τα κόκκινα μαντρόσκυλα, απαιτώντας να απαγορευτεί το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Και μέχρι που να συμβεί αυτό, δίνουν εντολές στο καθηγηταριό των ινστρουχτόρων να εντείνει τα δαγκώματα των αθώων παιδικών ψυχών και τη διάχυση του μαρξιστικού δηλητηρίου. Δείτε τη λύσσα και τη μανία τους:   

«Η εγκληματική ναζιστική ιδεολογία δεν έχει θέση στην Εκπαίδευση, δεν έχει θέση στα συνδικάτα, δεν έχει θέση στον ελληνικό λαό!
Οι δάσκαλοι, που συμμετείχαν μαζικά στον αγώνα του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, να μη δείξουν καμιά ανοχή στους φασίστες, να μην επιτρέψουν στο ναζιστικό δηλητήριο του μίσους να ποτίσει τα σχολεία, να μιλήσουν ανοιχτά στους μαθητές τους για την εγκληματική φύση του ναζισμού – φασισμού.
Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς:

ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 

Καλούμε τα σωματεία των εκπαιδευτικών:
Να πάρουν αποφάσεις καταδίκης του χρυσαυγίτικου ψηφοδελτίου.
Να διαγράψουν τους φασίστες από μέλη τους.
Να απαιτήσουν από τη Διοίκηση της Εκπαίδευσης την ακύρωση του χρυσαυγίτικου ψηφοδελτίου.
Το τσάκισμα του φασισμού είναι υπόθεση του εργατικού – λαϊκού κινήματος».

(ΥΓ): Ούστ! Ούστ αφηνιασμένα κοκκινόσκυλα! Που κακιά λύσσα να σας πιάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου