" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση συμπαράστασης υπέρ της Χρυσής Αυγής από τον Βρετανό ευρωβουλευτή Νικ Γκρίφιν

Την συμπαράστασή τους στους διωκόμενους βουλευτές της Χρυσής Αυγής εκφράζουν καθημερινά πολλές διεθνείς προσωπικότητες και πολιτικοί παράγοντες. Ο Βρετανός ευρωβουλευτής Νικ Γκρίφιν εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, από κοινού με το εθνικό κόμμα της Πολωνίας. Η παράνομη δίωξη κατά του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος έχει προκαλέσει μεγάλες διεθνείς αντιδράσεις και ένα πραγματικό κύμα καταδίκης της πολιτικής σκευωρίας έχει ξεσπάσει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
Ακολουθεί το μήνυμα του Νικ Γκρίφιν:
''Εκ μέρους του ΒΝΡ και του ΝΟΡ, κομμάτων που αντιπροσωπεύουν τα Εθνικιστικά Κινήματα των χωρών μας, διαμαρτυρόμαστε έντονα για τις διώξεις και συλλήψεις του Αρχηγού, των βουλευτών και των μελών του Ελληνικού κόμματος, Χρυσή Αυγή.  Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας προς τους Έλληνες πατριώτες που καταδιώκονται από το σύστημα εξαιτίας της ραγδαίας υποστήριξης που είχαν από τον απλό Ελληνικό λαό. Οι άθλιες πράξεις των αθηναϊκών αρχών που χρησιμοποίησαν πλαστές κατηγορίες στην επίθεσή τους ενάντiα στον Εθνικισμό, είναι ένα καθαρό παράδειγμα των απολυταρχικών συμπεριφορών που χρησιμοποιούν τα φιλελεύθερα καθεστώτα".

Νίκ Γκρίφφιν, Ευρωβουλευτής, Πρόεδρος Βρετανικού Εθνικού Κόμματος- ΒΝΡ 
Μίχαελ Λεβαντόφσκι, Κόμμα Εθνικής Αναγεννήσεως Πολωνίας- ΝΟΡ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου