" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

Ο ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤ' ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΤΗΣ ΝΔ!IMG_9550_1 (1)

Οι ανυπόστατες καταγγελίες εναντί­ον  της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πλέον φαίνε­ται για τα καλά από που προήλθαν. Δεν είχαμε καμία αμφιβολία, αλλά πλέον υπάρχουν και αποδείξεις!!!!
Η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά, ήταν ο κύριος εμπνευστής, ενορχηστρωτής κι εκτελεστής αυτής της κατάπτυστης παράστασης που τρο­φοδότησε τα κανάλια για έναν και πλέον μήνα και οδήγησε σε παρά­νομες διώξεις εις βάρος του Εθνικι­στικού Κινήματος. Στην φωτογραφία που παραθέτουμε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης περιχαρής φωτογραφίζεται με έναν από τους τελευταίους ψευδομάρτυρες που εμφανίστηκε κυριολε­κτικά στο νήμα κι εκεί που πλέον στέ­ρευαν οι βλακείες περί αμνοεριφίων και όσα κωμικοτραγικά ακούγαμε τον τελευταίο μήναΙ
Ο ψευδομάρτυρας ΣΤ (πρώτος από δεξιά) αυτή την στιγμή βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Λάρισας για οικονομικά εγκλήματα.
Ο συγκεκριμένος κομπάρσος – με εντολές από τα υψηλά κλιμάκια της πιάτσας Συγγρού – και αφού είχε απο­στηθίσει το κείμενο του ρόλου του μίλησε για «χρηματοδότες – όπλα – Βόμβες» δίνοντας μια ακόμη ριπή λάσπης στον ανεμιστήρα των δελτίων παραπληροφόρησης, με σκοπό να ανακόψουν την ανοδική πορεία του Λαϊκού Συνδέσμου.
«Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται», λέει ο λαός μας, όμως για τους άθλιους συκοφάντες της Χρυσής Αυγής, ούτε έναν μήνα δεν κράτησε η χαρά τους, πέραν των εκδι­κητικών προφυλακίσεων του Αρχηγού μας και δύο ακόμα βουλευτών του Κινήματος.
Σχετικά με την εγκυρότητα της κατάθεσης του μάρτυρα Στ’ διαβάστε εδώ: http://ethnikismos.net  Και εδώ: http://ethnikismos.net
ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΜΑΣ! Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑ ΜΕΤΑΔΩΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ XAGR.NET ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου