" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ 34 ΑΤΟΜΩΝ (ΟΙ 12 ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ) ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!!!

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ 34 ΑΤΟΜΩΝ (ΟΙ 12 ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ) ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!!!


ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΑΚΡΥΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ...

  ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...


Ηχηρό μήνυμα κόντρα στο φασισμό και σε κάθε μορφή έκφρασης των ιδεών του χώρου, έδωσαν δεκάδες πολίτες που συμμετείχαν σε μια μεγάλη αντιφασιστική πορεία στο κέντρο του Πύργου το βράδυ της Παρασκευής. 

(σημ.Ελλάς Αιώνιον:Αφού το ομολογούν και οι ίδιοι "δεκάδες" λένε ! Πώς είναι δυνατόν 2-3 δεκάδες να αποτελέσουν μια ΜΕΓΑΛΗ πορεία,αυτό μόνο ένας ΠΟΛΥ ευφάνταστος νούς μπορεί να το νοήσει...!)
 

Η κινητοποίηση για την πορεία αυτή ανησύχησε την Αστυνομία που παρέταξε ισχυρές δυνάμεις ( Ναι,πολύ ισχυρές! 7-8 αστυνομικοί !!!)  απέναντι στους μετέχοντες στην πορεία. Εκπρόσωποι αριστερών κομμάτων, φορέων, συλλογικοτήτων και απλοί πολίτες, βροντοφώναξαν αντιφασιστικά συνθήματα, ενώ επιχειρήθηκε η πορεία να κατευθυνθεί μέσω της οδού Αγ. Γεωργίου, προς τις περιοχές που βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και της Εθνικής Δράσης Ηλείας. 

Η διμοιρία αποτελείται από 7-8 όργανα; !!!

Κάπου εκεί η μέχρι τότε διακριτική παρουσία των δυνάμεων της Αστυνομίας, έγινε ισχυρή
(Φοβερή σύνταξη του λόγου!!!;;; Αλλά εν πάση περιπτώσει,δεν μας λέει ο συντάκτης: η ισχυρή παρουσία της Αστυνομίας ήταν από την αρχή της πορείας τέτοια ή μετά πήρε αυτή την μορφή της ...ισχυροποίησης; Μας μπέρδεψε !!! Χα,χα,χα ...), με μια διμοιρία ΜΑΤ ( πού ήταν όλοι αυτοί; !!!)να παρατάσσεται – μαζί με άλλες δυνάμεις - απέναντι στους διαδηλωτές. Αν και προς στιγμήν φάνηκε να δημιουργείται ένταση ευτυχώς πρυτάνευσε η λογική και συνοδεία συνθημάτων κατά της Αστυνομίας, οι διαδηλωτές ακολούθησαν πορεία μέσω άλλων οδών προς την οδό Υψηλάντους.

Οι ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας ακολούθησαν και τελικά η πορεία δεν κινήθηκε από άλλους δρόμους προς τα γραφεία των εθνικιστικών και ακροδεξιών κομμάτων και φορέων, παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής προς την πλατεία Ιατρίδη, από όπου ξεκίνησαν αφού προηγήθηκαν ομιλίες. 

( Μπράβο! Πάντα τέτοιες " επιτυχίες" !!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΜΕ ...)

ΣΤΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου