" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΕΡΙΦΟ! ΔΥΣΦΗΜΕΙΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ!


tromaktiko5422
Ενώ η Ελλάδα στο Αιγαίο καίγεται, η κυβέρνηση βρίσκεται σε θερινή ραστώνη και τα στελέχη της καλοπερνούν με τις συντρόφους τους κάτω από τον καυτό ήλιο. Αυτή η γελοία πλέον κυβέρνηση, που ξέρει να απαγορεύει εντελώς αντισυνταγματικά ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ξέρει να ψηφίζει μέτρα δυστυχίας του Ελληνικού Λαού, αλλά ΔΕΝ ξέρει να πάρει εγκαίρως τα μέτρα της, ενόψει μιας περιόδου δύσκολης με “πολύ τουρισμό” όπως έλεγε και ξανάλεγε, και να αντιμετωπίσει τις φωτιές που σήμερα κατακαίουν τα νησιά στο Αιγαίο! Συλλαμβάνουν Σύριους με πολλά μετρητά στην τσέπη τους για εμπρησμό στην Σάμο – άραγε με ποιους χρηματοδότες; αλλά δεν λέει κουβέντα στους πολίτες.
Έτσι μετά την Σάμο, σήμερα κάηκε η Σέριφος και η Ρόδος, χθες καιγόταν η Κρήτη κλπ!
Η κατάσταση στην Σέριφο, η δραματική η κατάσταση στο νησί, με τις εικόνες που κόβουν την ανάσα, κάνουν τον γύρο του πλανήτη δείχνοντας τις τριτοκοσμικές αντιδράσεις μας. Όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για καταστροφή! Οι κάτοικοι των οικισμών Μεγάλου Λιβαδιού και Κουταλά εκκενώθηκαν προληπτικά.
Οι κάτοικοι και οι λουόμενοι που ευρίσκοντο στο Μέγα Λιβάδι έφυγαν με βάρκες διότι κινδύνευαν και η φωτιά είχε αποκλείσει τον αυτοκινητόδρομο! Δείτε αποκλειστικές εικόνες απο το plektani.gr που συγκλονίζουν!

Φωτο: Chloe Biscotaki
 
από :  ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου