" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Αλαμανο-ουνο-γότθοι από τους ΕΛΛΗΝΕΣ θα το βρείτε και πάλι !!!


"Ευρωζώνη δυνατή και χωρίς Ελλάδα" προκαλεί πάλι ο Σόιμπλε

 Ο Σόιμπλε επανέρχεται για να μας τη... σπάσει λέγοντας ότι οι Ευρωπαίοι -οι οποίοι ευθύνονται σε σημαντικό βαθμό για τη θλιβερή κατάσταση της χώρας μας- τώρα δεν μας έχουν ανάγκη. «Η Ευρωζώνη θα μπορούσε ενδεχομένως να αντέξει μια έξοδο της Ελλάδας», υποστηρίζει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Β. Σόιμπλε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Rheinische Post και επισημαίνει ότι η Ευρωζώνη είναι σήμερα πιο ανθεκτική απ' ό,τι ήταν πριν από δύο χρόνια. 
 «Τα τελευταία δύο χρόνια μάθαμε πολλά και εγκαταστήσαμε μηχανισμούς προστασίας. Ο κίνδυνος μετάδοσης σε άλλες χώρες της Ευρωζώνης έχει μειωθεί. Η Ευρωζώνη στο σύνολό της είναι πιο ανθεκτική» δηλώνει ο κ. Σόιμπλε και καλεί για μία ακόμη φορά την Ελλάδα να υλοποιήσει τις διεθνείς δεσμεύσεις της.
«Τα κράτη της Ευρώπης και οι ιδιώτες πιστωτές ήταν ιδιαίτερα γενναιόδωροι προς την Ελλάδα. Κάναμε ό,τι είναι δυνατό. Η Ελλάδα πρέπει να καταλάβει ότι από την πλευρά της πρέπει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της. Είναι επικίνδυνο να παραπλανάς τους πολίτες λέγοντάς τους ότι υπάρχει άλλος, πιο εύκολος δρόμος, μέσω του οποίου η Ελλάδα θα μπορούσε να εξυγιανθεί, αποφεύγοντας κάθε σκληρό μέτρο. Αυτό είναι ανοησία», καταλήγει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών.

Εν ολίγοις, μας μετέτρεψαν σε χώρα-πειραματόζωο -με την ανοχή και την στήριξη των κυβερνώντων μας, φυσικά- και τώρα μπορούν να μας πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων, διότι δεν μας χρειάζονται άλλο. Πήραν στο μεταξύ τα μέτρα τους για παν ενδεχόμενο... 
από : Defencenet

και επίσης :

Το 73% των Γερμανών μας θέλει έξω από τη ευρωζώνη

Περισσότεροι από τους μισούς Γερμανούς συμμερίζονται… τον πόνο μας για τα αυστηρά μέτρα λιτότητας που μας έχουν επιβληθεί, ωστόσο τάσσονται υπέρ της αποχώρησης μας από το ευρώ στην περίπτωση που δεν συνεχίσουμε την υλοποίησή τους.  
Σε δημοσκόπηση της εταιρείας ερευνών Toluna und Thoering Heer & Partner το 73% των ερωτηθέντων απάντησε ή συνέχιση του προγράμματος λιτότητας ή έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ενώ το 60% αντιμετωπίζει τα εκλογικά αποτελέσματα στην Ελλάδα και τη Γαλλία ως σοβαρή απειλή για το ευρώ.

Παράλληλα το 50% θεωρεί ότι τα προγράμματα λιτότητας δεν επαρκούν, αλλά θα πρέπει να συμπληρωθούν με στρατηγική ανάπτυξης και ενίσχυσης της απασχόλησης. Μόνο το 25% πιστεύει ότι εφαρμόζεται η σωστή πολιτική, αλλά εκείνοι που συμφωνούν τα κράτη- μέλη της Ευρωζώνης να αναλαμβάνουν τα βάρη των χρεωμένων εταίρων τους φθάνουν το 30%.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
  




Αυτές οι δυο ειδήσεις τι μας λένε;
Μας λένε πολύ απλά πως η αλλαζονία και ο υποτιμητικός τρόπος με τον οποίο μας αντιμετωπίζουν κυρίως οι Γερμανοί, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο "αέρας" ή το δικαίωμα που τους έδωσαν, για να κάνουν κάτι τέτοιο, ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ !!!  
Αλλά και εκείνοι που θέλουν να συνεχίσουν να μας κυβερνούν, για να τύχουμε ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗΣ , κάτι που είναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ μετά από όσα έχουν υπογραφεί !!! 
Άλλωστε ο "κύριος" Γεωργιάδης ( αυτός που πήδηξε από το καράβι του ΛΑΟΣ που βούλιαζε, για να σωθεί από εκείνο το ...σαπιοκάραβο της ΝουΔου) είχε πεί (προεκλογικά) αλλά συνεχίζει να το λέει και τώρα : " Θα τολμήσει ο κ. Καμμένος να αντιμετωπίσει τους κ.κ. της Τρόϊκας;"  Έλα μου ντέ !!! Προφανώς εξ'ιδίων κρίνων τα αλλότρια...
Ή ακόμη όταν δέχεσαι να τρώς εφημεριδο-καρπαζιές, βλέπε Βενιζέλος.....
Εμ, έτσι είναι, όταν δίνεις δικαίωμα ΠΛΗΡΟΥΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ, τι περιμένεις από τους Γερμαναράδες γκαουλάϊτερς; 
Δεν έχουν καταλάβει όμως πως καλός-καλός ο Έλληνας, υπομονετικός και ανεκτικός (πέραν του ορίου, ενίοτε) όμως άν πάρει ΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ τότε ΠΟΙΟΣ ΕΊΔΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ !!!  
Και όταν μάλιστα πρόκειται για τον Θεό της Ελλάδος ...!!!  

Άντε λοιπόν γερμαναράδες, κομπλεξικοί ανύπαρκτοι πολιτισμικά βάρβαροι Αλαμανο-Ουνο-γοτθοι, που ότι δεν επιτύχατε στους  Α' και Β΄ Παγκόσμιους πολέμους προσπαθείτε να κάνετε σήμερα !!!  Για ακόμη μια φορά θα ΦΑΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ !!! 
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!


Βλάχου Λία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου